Ето класирането на откритото първенство на Япония ИКО1 тук:
Прави впечатление много силното представяне на руските състезатели и тези от бившите съветски републики. Тази година имахме възможност да видим в България шампиона в свръхтежката категория. В турнира в София България срещу Русия (к-1 и киокушин) Дармен Садвоказов и новият европейски шампион в свръхтежката категория Петър Мартинов направиха равен мач, който също показа в колко добра форма е нашият шампион. Третия на турнира Артур Ованясян също го гледахме на европейското във Варна през октомври (стана шампион). По принцип състезателите от Русия на мен лично са ми много симпатични заради високото мнение, което имат за българските състезатели.
Например Пичкунов беше казал, че основните сили в киокушина са Бразилия, България,Русия, Полша и Япония. И във форумите им навсякъде се вижда колко здраво руснаците подкрепят нашите състезатели на големи първенства. Догодина 2007 е голямото събитие- отвореният световен шампионат по киокушин. Като чета кои хора от Русия и Бразилия потвърждават засега участие и ми става жално за японците. Много ще се очаква и от европейския шампион в свръхтежката категория Петър Мартинов. Тежките европейски шампиони винаги са били фактор на световните първенства. Примери много- Анди Хуг, Томпсън, Ведъл, Петас, а и руснаците Плеханов, Пичкунов..
Преди бях пуснал инфо за залата на Матсуй Ичи геки, където върви подготовка за киокушин, к-1, мма. И където тренират заедно Филио, Фейтоса, Рей Сефо, Акебоно, Пичкунов.
Ето и малко снимки за Ичи геки - Бразилия. И пак турнир киокушин, к-1 и ММА. Бразилците умора нямат
Снимки тук, тук и тук
Ето инфо и снимки за самата академия. Лошото е, че инфото е на португалски
А ето и колекцията им от бижута
Това мнение е редактирано от Ичи геки: 16 Юни 2006 - 18:38

Вход

Цитиране +

Горе
Изтрий моите бисквитки
Маркирай всички форуми като прочетени