Здравейте ( Вход | Регистрация )

> Правила

Прочетете общите правила на форума.
     Нова тема: Преди да създадете нова тема, уверете се че няма подобна, като използвате Търсене. Убедете се, че сте в правилния раздел. Ако процента съмнение, че не сте в него е голям, консултирайте се с модератор. Изберете подходящо заглавие, с което потребителите да са насочени предварително за съдържанието на темата.
     Ново мнение: Ако не отговаряте на конкретно мнение от темата, прочетете всички останали, за да сте сигурни, че това, което казвате, не се е казало до сега. Ако подкрепяте или отричате нещо, направете го с обосновка. Пишете по темата.
     * Мненията на всички нови потребители остават скрити до тяхното одобрение от модератор.

Събития в Киокушин... по света
Ичи геки
мнение 16.06.2006, 17:11
Мнение #1

Икона на група

Група: Дао
Коментари: 343
БИ: киокушин, кикбокс

Реших да отворя нова тема за събития в киокушин, които не касаят пряко България и нашите състезатели.
Ето класирането на откритото първенство на Япония ИКО1 тук:
Прави впечатление много силното представяне на руските състезатели и тези от бившите съветски републики. Тази година имахме възможност да видим в България шампиона в свръхтежката категория. В турнира в София България срещу Русия (к-1 и киокушин) Дармен Садвоказов и новият европейски шампион в свръхтежката категория Петър Мартинов направиха равен мач, който също показа в колко добра форма е нашият шампион. Третия на турнира Артур Ованясян също го гледахме на европейското във Варна през октомври (стана шампион). По принцип състезателите от Русия на мен лично са ми много симпатични заради високото мнение, което имат за българските състезатели.
Например Пичкунов беше казал, че основните сили в киокушина са Бразилия, България,Русия, Полша и Япония. И във форумите им навсякъде се вижда колко здраво руснаците подкрепят нашите състезатели на големи първенства. Догодина 2007 е голямото събитие- отвореният световен шампионат по киокушин. Като чета кои хора от Русия и Бразилия потвърждават засега участие и ми става жално за японците. Много ще се очаква и от европейския шампион в свръхтежката категория Петър Мартинов. Тежките европейски шампиони винаги са били фактор на световните първенства. Примери много- Анди Хуг, Томпсън, Ведъл, Петас, а и руснаците Плеханов, Пичкунов..
Преди бях пуснал инфо за залата на Матсуй Ичи геки, където върви подготовка за киокушин, к-1, мма. И където тренират заедно Филио, Фейтоса, Рей Сефо, Акебоно, Пичкунов.
Ето и малко снимки за Ичи геки - Бразилия. И пак турнир киокушин, к-1 и ММА. Бразилците умора нямат
Снимки тук, тук и тук
Ето инфо и снимки за самата академия. Лошото е, че инфото е на португалски biggrin1.gif Но снимките са си снимки:)
А ето и колекцията им от бижута:)

Това мнение е било редактирано от Ичи геки на 16.06.2006, 17:38
Go to the top of the page
PM
+Quote Post
6 страници V   1 2 3 > »   
Start new topic
Отговори (1 - 14)
Кудоист
мнение 16.06.2006, 17:57
Мнение #2

Икона на група

Група: MMA
Коментари: 532
Предишен прякор: ибуки, Triathlon

QUOTE (Ичи геки @ 16.06.2006, 18:11) *
Тежките европейски шампиони винаги са били фактор на световните първенства. Примери много- Анди Хуг, Томпсън, Ведъл, Петас, а и руснаците Плеханов, Пичкунов..

Информативно да питам: Сергей Плекханов през коя година е бил европейски шампион confused1.gif

А ето и колекцията им от бижута:)

леле остави покрай тия тренировки най-много един път седмично да мога да си сложа моите бижута...направо ужас. Ако реша да ги нося всеки ден то ще е едно сваляне и слагане нямам думи. Та съм сигурен че Фейтоса и Фильо в случая служат само за рекламни лица wink.gif

Прави впечатление много силното представяне на руските състезатели и тези от бившите съветски републики. Тази година имахме възможност да видим в България шампиона в свръхтежката категория. В турнира в София България срещу Русия (к-1 и киокушин) Дармен Садвоказов и новият европейски шампион в свръхтежката категория Петър Мартинов направиха равен мач, който също показа в колко добра форма е нашият шампион.

тук искам засрамен да си призная че като гледах мача им по телевизията не ми направиха кой нае какво впечатление. А пък руснака спечели страхотно състезание. Нашият пък стана европейско...извода-като съм гледал съм бил твърде изморен. Не знам на другите потребители от форума -как ви се стори мача им който играха в К-1?

п.п. Подкрепям Ичи Геки за темата тъй като тази информация за мен не е нова но има много хора които ямат възможност да следят световните новини от Киокушина и разчитат само на този форум. В такъв случай темата и прекрасна и се надявам че ще я допълваме така качествено и старателно както тази с видео материалите за Киокушин.

p.p.s Сега като се зачетох забелязах че категориите на All Japan са -65 -75 -85 и +85 Та предишните години също ли е било така защото по принцип си мислех че са -70 -80 -90 +90 както бяха тази година на европейското

Това мнение е било редактирано от ибуки на 16.06.2006, 18:06
PM
+Quote Post
Ичи геки
мнение 16.06.2006, 18:30
Мнение #3

Икона на група

QUOTE (ибуки @ 16.06.2006, 18:57) *
Информативно да питам: Сергей Плекханов през коя година е бил европейски шампион confused1.gif

Ако се не лъжа, не е бил smile.gif Имах предвид тежки шампиони от Европа и руснаците. Плеханов има няколко купи от руските открити първенства, обаче.
И миналата година първенството им е било в същите категории. Виж тук. При тежките пак руснаците доминират. Там четвъртият Артем Пукас ми беше фаворитът за европейското във Варна. Много интересен състезател за мен. Май стана втори с отбора на Русия след шампиона Бразилия на отборното световно първенство по киокушин.
А за бижутата- не съм гледал Фейтоса да сваля бижута преди състезания:) Сигурно за това направо по ръцете си нарисува знаците на киокушин:)

Това мнение е било редактирано от Ичи геки на 16.06.2006, 18:31
PM
+Quote Post
Grish0
мнение 16.06.2006, 20:15
Мнение #4

Икона на група

Група: Киокушин
Коментари: 136
Град: България
БИ: Киокушин
Предишен прякор: karatekas

Лудница ейй smile.gif Доста катилчета има в тази Бразилия.Много корави киокушинци.Един имаше баси и големите кокали smile.gif

п.п/ Бижутата са перфеткни wink.gif
PM
+Quote Post
BFKK_Imhotepf
мнение 16.06.2006, 20:42
Мнение #5

Алфа Спецназ
Икона на група

Коментари: 51
БИ: Kyokushin-Karate

Поздравявам Ичи-Геки за хубавата тема! Аз лично не знаех доста неща и сега ми се поизясниха.ДОбре е,че си се постарал да сложиш и снимки sunny.gif . А имам и един въпрос -В това отворено световно първенство ще участват ли киокушинци от всички федераций(забележка: просто питам,не искам да провокирам участниците във форума към спор на тази тема)? confused1.gif
PM
+Quote Post
Ичи геки
мнение 06.07.2006, 11:37
Мнение #6

Икона на група

Тази година (19-23 юли) летният източноевроепейски киокушин семинар (ИКО1) ще се проведе в Краков, Полша. Главни инструктори ще бъдат шихан ФРАНЦИСКО ФИЛИО и шихан Горай. Цената е само 175 Евро. Цената включва квартира и три хранения на ден. Поканени са всички практикуващи киокушин. На 23 ще има изпит за кю и за 1-ви и 2-ри дан. За повече информация тук.

Това мнение е било редактирано от Ичи геки на 06.07.2006, 11:40
PM
+Quote Post
Кудоист
мнение 06.07.2006, 14:37
Мнение #7

Икона на група

Група: MMA
Коментари: 532
Предишен прякор: ибуки, Triathlon

QUOTE (Ичи геки @ 06.07.2006, 12:37) *
Тази година (19-23 юли) летният източноевроепейски киокушин семинар (ИКО1) ще се проведе в Краков, Полша. Главни инструктори ще бъдат шихан ФРАНЦИСКО ФИЛИО и шихан Горай. Цената е само 175 Евро. Цената включва квартира и три хранения на ден. Поканени са всички практикуващи киокушин. На 23 ще има изпит за кю и за 1-ви и 2-ри дан. За повече информация тук.

наистина не е чак толкова скъпо, но колко ще излезнат пътните до там и обратно confused1.gif

Това мнение е било редактирано от ибуки на 06.07.2006, 14:37
PM
+Quote Post
prolet
мнение 06.07.2006, 21:59
Мнение #8

Икона на група

Коментари: 102
Град: България - Варна
БИ: kyokushin karate

с автобус е към 200 -220 лв
миналата година на лагера бяхме 330 човека и беше страхотно
Относно руските бойци наистина много ни обичат - през август очакваме тук на гости и подготовка 2-ма от националите им.
PM
+Quote Post
Ичи геки
мнение 18.08.2006, 21:32
Мнение #9

Икона на група

Резултати от Xplosion martial arts chalenge (Австралия) от днес 18 август. В турнира участват борци, тайбоксьори, киокушинци. Срещите са по правилата на к-1 и ММА. Представянето на киокушинците:
1. Това е първият сериозен турнир за бившата киокушин звезда Николас Петас. Печели срещата си с тежък нокаут и показва много добра спортна форма и никакъв спомен за контузията на крака си. През цялата среща налага превъзходство си с лоукикове и мавашита. След срещата се оплаква, че по-сериозните промоутъри са го забравили. Но ако върви така, ще си го спомнят.
2. Peter Graham много лесно печели срещу противника си. Peter Graham тази година за първи път го гледахме в к-1 турнир на Гран при на Нова Зенландия и направи страхотно впечатление с нокаута с уширо маваши. Надявам се, че пак ще чуваме за това момче.
3. Ян Шафа (австралия) - Ким До Хуюнг (корея) Киокушинецът Шафа още в началото чупи носа на корейския борец. Печели срещата, въпреки че голяма част от боя е на земята (срещата е по ММА-правила)

Това мнение е било редактирано от Ичи геки на 18.08.2006, 21:51
PM
+Quote Post
Ичи геки
мнение 20.08.2006, 20:31
Мнение #10

Икона на група

Xplosion Sydney
официалните резултати и снимки от събитието
PM
+Quote Post
Ultimate Truth
мнение 17.09.2006, 00:13
Мнение #11

Икона на група

Коментари: 36
БИ: Karate

В сайта на ИКО1 видях, 4е предстои състезание в Ню Йорк. Емо Костов преди пращаше хора, ще прати ли и сега?
PM
+Quote Post
prolet
мнение 24.09.2006, 09:53
Мнение #12

Икона на група

На 23-ти септември в Ню Йорк се проведе Отвореното първенство на Америка. Въпреки лошият жребий състезателите на БККФ успяха да завоюват няколко медала.
Данаила Чернева -1-во място + 65 кг
Анелия Асенова - 1-во място - 55 кг.
Честито на всички. Повече информация като се върнат.

Сега разбрах че Гергана Апостолова е 3-та на ката. Честито и на нея.
PM
+Quote Post
prolet
мнение 24.09.2006, 17:43
Мнение #13

Икона на група

Опс извинявам се Анелия Асенова е на 3-то място.
PM
+Quote Post
Iron Fist
мнение 24.09.2006, 17:51
Мнение #14

Паразит по глупостите
Икона на група

Група: Бабаит
Коментари: 449
Град: Горе на баира в центъра на панаира
БИ: Ку Пон Цюан С Глиган

Bulgaria.gif Bulgaria.gif Bulgaria.gif
Честито на шампионките!

Състезанието само за жени ли е било или просто само те са взели медали?
Ако е имало мъже, колко, кои и в каква категория са се били?
PM
+Quote Post
prolet
мнение 24.09.2006, 20:57
Мнение #15

Икона на група

Мъжете бяха в абсолютна категория. Като се върнат ще ви кажем повече.
PM
+Quote Post

6 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Collapse

> Теми със сходни заглавия

Тема Мнения Автор Прегледана Последно мнение
No new Киокушин срещу Кунг Фу
няколко срещи между трениращи киокушин и кунгфу
50 Дарвин 2382 24.01.2010 - 13:23
от: juarez
No new Topic has attachmentsКиокушин видео
177 Ичи геки 40170 20.12.2009 - 01:19
от: shodan
No New Posts Киокушин и Фитнес ?
2 Боец_На_Вятъра 317 28.09.2009 - 12:04
от: Боец_На_Вятъра
No New Posts Киокушинкай използва методи от Ушу-спор?
разделена от "Ефективноста на лоукика"
16 Yeliang 2349 10.08.2009 - 11:59
от: К.Т.
No New Posts Киокушинкай с/у Муай-Тай
12 сап4ето 2343 08.05.2009 - 17:25
от: Доктора

RSS Олекотена версия Време: 09.02.2010 - 00:34

Условия за реклама

Дизайн и техническа поддръжка - old_moon @ Печатница Макрос
горе