Към съдържанието


Помощна тема: Регистрация в системата


Ако искате да имате достъп до всички екстри в форума и сайта администраторите са наложили система за регистрация, която преди това трябва да използвате. Регистрацията е безплатна и е нужно единствено времето Ви и желание за да я направите.

При регистрацията ще Ви бъде изискано написването на валиден e-mail адрес. Попълването му вярно и точно е задължително, защото на него администраторите ще Ви изпратят писмо за потвърждение на регистрацията. Ако поради някакви обстоятелства това писмо не пристигне при Вас или го унищожите и пр., влезте отново във форума с акаунта си и в най-горната част на страницата ще намерите линк за повторно изпращане на писмото до Вас.

Модераторите имат грижата да Ви уведомяват своевременно за приемането на регистрацията Ви. Ако това стане ще бъдете уведомен(а) по e-mail-а, който сте посочили.

След успешното Ви регистриране автоматично получавате достъп до своя Контролен панел и системата за лични съобщения, за които можете да прочетете в съответните помощни файлове. Освен това след успешна регистрация имате възможност да пишете във форума на сайта, да кандидатствате за презентирането ви и пр.