Към съдържанието


Помощна тема: Календар


Този форум има собствен календар достъпен чрез линка 'Календар' в горната част на екрана.

Може да добавяте Ваши лични събития към календара и те ще са видими само от Вас. За да добавите ново събитие, използвайте бутона 'Добави ново събитие'. Има три вида събития, които може да добавите:

Еднодневно и еднократно събитие може да се добави, като се използва първата опция и се избере датата, на която то да се появи.

Продължително събитие - е събитие, което продължава няколко поредни дни. За да създадете такова, трябва да добавите и крайна дата освен начална. Също така има опции за оцветяване на съобщението в календара, които са полезни ако за съответния ден са предвидени няколко събития.

Периодично събитие - е еднодневно събитие, което може на настроите да се появява в календара през определен период от време - седмица, месец или година.

Ако администраторът Ви разреши, ще може да добавяте и публични събития, които ще са видими от всички потребители във форума

Също така, ако администратпрът е решил, ще има връзки към всички рождени дни за даден ден и Вашия рожден ден също ще се появи, ако сте задали рождена дата в секцията 'Профил' в Контролния си панел.