Към съдържанието


Помощна тема: Контролен панел (Настройки)


Контролният панел е Вашата лична територия. Той е видим само за Вас, в случай, че сте влезли с името и паролата си в сайта.
Опциите в контролния панел са:

Съобщения
Тук е секцията за лични съобщения. Тези съобщения се изпращат от един регистриран потребител в сайта към друг без останалите да имат достъп до самото съобщение и без да знаят за неговото изпращане.
Системата за лични съобщения е един доста удобен начин за лични разговори и контакт между регистрираните. В Контролния панел раздел "Съобщения" има опции, подобни на тези от е-мейл клиентите

Абонаменти
Този раздел ще Ви предостави информация за кои теми от форума или за кои форуми сте абонирани да получавате е-мейл известия при наличие на нов, непрочетен от Вас пост.

Лични данни
Може би един от най-важните раздели в Контролния Ви панел. Тук може да променяте своята информация, която се съхранява в т.нар. Ви "профил". Този "профил" съдържа реквизити, които е желателно да попълните, а за представящите се в сайта някой полета за попълване там са задължителни. Настройките на подписа Ви(сигнатура), аватара и снимката Ви са още една част от Вашето презентиране в сайта.

Настройки
Основни настройки за Вашият акаунт в сайта ни - оттук може да смените паролата си, часовата зона, външния вид на форума, прикачените файлове, е-мейл адреса, игнорирани от Вас потребители в сайта и пр.