Към съдържанието


Помощна тема: Email известяване за нови мнения


Този форум може да Ви известява, когато се добави ново мнение към дадена тема. Много потребители намират тази опция за полезна, тъй като може да следите опредена тема, без да е нужно да проверявате във форума за нови мнения.

Има 3 начина да се абонирате за дадена тема:

Кликнете върху линка 'Абонирай се за темата' намиращ се в горната част на темата, която искате да проследите

Когато създавате или отговаряте на тема, маркирайте полето 'Активирай email известяване за нови мнения

От секцията 'E-Mail настройки' на контролния си панел, маркирайте полето 'Активирай Email известяването по подразбиране'. По този начин ще бъдете автоматично абониран за всяка тема, в която напишете мнение


Забележете, че за да не получавате много писма, ще получавате само един email за всяка тема за която сте абониран, докато не посетите форума отново.

Също така може да се абонирате за цял раздел във форума и ще бъдете уведомяван, когато се публикува нова тема в съответния раздел. За да активирате тази опция, кликнете върху линка 'Абонирай ме за този раздел' намиращ се в долната част на раздела за който искате да се абонирате.

За да премахнете абонамента си за някой раздел или тема, отидете в секцията 'Абонаменти' в Контролния панел. От там може да контролирате всичките си абонаменти.