Благодаря за отделеното време и поздрави Петър
Страница 1 от 1
Въпрос от нетърпелив новобранец ФБИ във Варна?
Публикувано: 07 Февруари 2010 - 21:35
Здравейте на всички , незнам дали това е мястото кадето трябва да сложа темата , надявам се да е правилното
Та сега от вече година и нещо съм любител на ФБИ и като цяло на остриетата и на стик фаитинга , но засега нямам възможноста да изляза извън Варна за да потренирам , а вече мисалта че искам да тренирам напира адски много в мен защото не се радвам на това нещо нито от днес нито от вчера а за това време от което съм любител не ми се отдала възможноста да кусам от красотата на филипинските би , единственото което намерих с голямо уважение е Мастър които се занимава с ФСФ , но засега и там се е разпаднала групата.Та искам да попитам за някакви съвети към един много нетърпелив вече младеж , да си истегля двд-та и да тренирам някакви основи да прочета книги или какви защото аз мисля че от двд-та позла няма освен да добиеш представа та ако някои може да даде съвет ще съм исключително благодарен
Страница 1 от 1
Други отговори в темата
Публикувано: 07 Февруари 2010 - 21:54
Съвета ми е да не трениераш с оръжие сам, по книга или учебен филм без да имаш стабилна основа и познания придобити в зала под наблюдение на добър инструктор.Риска от контузия е огромен,а заучаването на вредни и нефункционални навици,които могат да ти костват живота е почти гарантирано.
Сигурен съм,че в тази тема ще получиш отговор на въпроса си къде и при кого можеш да тренираш във Варна и ти пожелавам ползотворни тренировки и успех!
Сигурен съм,че в тази тема ще получиш отговор на въпроса си къде и при кого можеш да тренираш във Варна и ти пожелавам ползотворни тренировки и успех!
Страница 1 от 1
Similar Topics
| Тема | Форум | Автор | Статистика | Последно мнение | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Имам въпроси относно фатбърнерите
|
Хранене | asd-asd-asd |
|
|
|
Спаринг партньор (въпроси и отговори)