Кой се интересува от Сан Да
Публикувано: 27 януари 2007 - 14:39
Предварително ви моля ако решите да пишете тук да посочвате и свои координати, ако все пек някой не желае то може да ми прати и л.с.
Предварително благодаря на всички които ще пишат тук!
Защо го правя?!
На първо място защото,тук и само тук може да се разчита на това,че не са намесени лични отношения,лъжи на измислени герои и фантоми, защото тук има хора които са коректив на всякакви федерации и организации.
На второ място искам да проверя интереса към Сан Да с цел организирането на едно бъдещо събиране на всички които имат интерес към този невероятно мъжки спорт/спортна дисциплина/.
Не на последно място защото така ще може да се види в крайна сметка ние - хората занимаващи се със Сан Да изобщо съществуваме ли или само си говорим,че ни има.
Благодаря на администраторите и собствениците на "Даобг", че с тяхната неуморна работа ми дават възможност да осъществя тази инициатива! Надявам се че с тази тема не нарушавам правилата!
п.с:
Забравих да кажа,че няма абсолютно никакво значение,кой къде членува и кой с какво се занимава,достатъчно е да му е интересно що е това Сан Да.
Маноил Манев
Dobrudzhanski_
Публикувано: 27 януари 2007 - 20:15

Публикувано: 28 януари 2007 - 09:33
Публикувано: 28 януари 2007 - 12:13
Моята идея за срещата е да се обсъдят всички възникнали въпроси за Сан Да поради което може да поставяте въпроси и тук за да се подготвим за тяхното обсъждане.
От друга страна ще представим Сан Да, чрез видео записи и всички материали с които разполагаме.
Ще обсъдим правилниците за сан да.
И НАЙ НА КАРАЯ ЩЕ ЗЕМЕМ ДА НАПРАВИМ ЕДИН КУПОН!!!
Това е моето виждане за срещата - ако някой има предложения за дневния ред - МОЛЯ!
Ния_
Публикувано: 28 януари 2007 - 18:46

п.п. - хлапетата много се зарадваха, като разбраха за семинара в събота - всичките ще са в наличност, така казаха

Публикувано: 29 януари 2007 - 15:10
Ползвай търсачката!
http://daobg.com/for...topic=7230&st=0
http://daobg.com/for...wtopic=427&st=0
http://daobg.com/for...topic=5695&st=0
Публикувано: 30 януари 2007 - 12:54
Azazel_
Публикувано: 31 август 2006 - 01:55
А срещата кога и къде е?като дойдеш на срещата ще разбереш - много неща за сан да
Публикувано: 01 февруари 2007 - 11:28
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСУВАНИ ДА НАПРАВЯТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ДАТИ НА "КУПАТА" И ЗА СРЕЩАТА!
Така ще е супер защото ще видим много възможности и ще успеем да синхронизираме с другите спортове да не дублираме състезания.
Предварително Благодаря!
Azazel_
Публикувано: 01 февруари 2007 - 11:52
Аз да понахалствам още малко:значи срещата ще е в Стара Загора,около юни месец.И колко време е планирано да протече,само среща ли ще бъде или семинар...иииии общо взето това еСрещата ще се проведе в рамките на два месеца, но засега се двоумя дали да е отделна среща или да я проведем преди състезанието за Купата на Колежа по охрана и сигурност по Сан Да- а него го планирам в началото на юни - всъщност -това е супер идея:
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСУВАНИ ДА НАПРАВЯТ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ДАТИ НА "КУПАТА" И ЗА СРЕЩАТА!
Така ще е супер защото ще видим много възможности и ще успеем да синхронизираме с другите спортове да не дублираме състезания.
Предварително Благодаря!

По-здрави
Публикувано: 01 февруари 2007 - 12:47
Azazel_
Публикувано: 01 февруари 2007 - 13:02
В такъв случай,ако съм свободен може да ме броите и менСрещата ще е под формата на семинарни занятия и дебати по темата. Ще се проведе в рамките на два дни. Но пак казвам може да променяме всичко - предлагайте!

По-здрави
Публикувано: 02 февруари 2007 - 01:46
Go6eto_
Публикувано: 03 февруари 2007 - 10:41

Ще се опитам да организирам няколко души от С.К. "Златен Феникс" Добрич - интереса към Сан Да е силен!!!
А предвиждате ли някакви такси за участие?
Публикувано: 05 февруари 2007 - 11:58
За сега обаче такива не се предвиждат!
Публикувано: 07 февруари 2007 - 15:44
katana_
Публикувано: 14 февруари 2007 - 22:00
докато е така съм само публика,ако решим да работим сериозно-участвам...
Публикувано: 15 февруари 2007 - 10:17
ЧАКАМ ПОТВРЪЖДЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!!!!!
МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ГО В БЛИЗКИТЕ ДВА -ТРИ ДНИ ЗА ДА МОГА ДА ОРГАНИЗИРАМ ВСИЧКО!
КОЙТО ЩЕ НОЩУВА ТУК НЕКА ДА ГО ПОТВЪРДИ ПО НАЙ - БЪРЗИЯ НАЧИН , НОЩУВКИТЕ СА ОКОЛО ДЕСЕТ ЛЕВА НА ЧОВЕК.
ПРОГРАМАТА КОЯТО ПРЕДЛАГАМ Е СЛЕДНАТА:
1. ПРИСТИГАНЕ В СТАРА ЗАГОРА - 10.00Ч. - 11.00Ч.
2. НАЧАЛО НА СРЕЩАТА - 13.00Ч.
3.КРАЙ НА СРЕЩАТА ДО КОЛО 19.00Ч.
4.КУПОН - 21.30Ч.
МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН.
/СЪС СЕМИНАРИ /
ПОЗДРАВИ
М.МАНЕВ
katana_
Публикувано: 15 февруари 2007 - 11:54
Публикувано: 15 февруари 2007 - 13:08