Към съдържанието


Двубой - Доктора vs. Явор Дянков


 • Заключена тема Темата е заключена
В темата има 99 мнения

#41 Слънчев мечо

Слънчев мечо

  Вечно гладно мече

 • Дао
 • 263 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:Шумен,Центъра на света

Публикувано: 07 февруари 2008 - 06:47

Боя настана, тупкат сърца ни........ къде и кога казахте, че ще е това млатене.Аз май ще бъда по-това време в София :)
Защото въпреки че Яденето на Мед бе много хубаво нещо, има един момент - точно преди да започнеш да ядеш, който е по-хубав, отколкото след като започнеш, но Пух не знаеше как се нарича той.

Скаутски клуб "Мадарски конник"

#42 k-1max_

k-1max_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 09:20

Сигурно не е много подходящ въпроса ми, за което се извинявам, но кои са Доктора и Явор Дянков?
Моля да ми простите невежеството :kuku: просто не съм ги гледал по ТВ. :yin-yang:

#43 Стефан_

Стефан_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 09:38

Доста хора тук си мислят че Доктора му е намерил цаката как да си дигне рейтинга
Само че много се лъжете

Конфликта между двамата е с давност повече от 20 години( аз поне от толкова го знам)
Двубой за съжаление няма да има защото който загуби ще загуби много повече от неколко капки пот и кръв

Дянков вече успя без чужда помощ (Доктора в случая) да си срине репутацията Той може и да не го е осъзнал още но по мненията преди моето разбирам че участниците тук са наясно що за л***о е тоя дето ще се крие зад кьошетата с поцинковани тръби и взвод безмозъчни катили

Да ти е честито Дянков - както казва народната мъдрост "квот сам си напраиш и най големия ти враг не може да ти стори" Язък ти за толкова години бъхтане С два реда необмислени дрънканици си осигури вечна слава и почетно място в алеята на страхливците и мръсниците Честито :up:

А ти Докторе :wooow: къвто пич си беше преди 20 години такъв си и остана
Нема ли да помъдрееш малко бе :smashfreak: Влизай в час Динозаврите отдавна ги нема

Вземи пример от другите и се дръж на ниво
Напраи си темичка с поучителни басни от житие и битието ти към подрастващите главорези
Създай си ореол на недостижим и недосегаем ГрГрГрГрМайстор
Говори си често със създателя а после ни светкай до кви гениални прозрения те е довело туй непостижимо за простосмъртните практикуващи БИ упражнение :umnik:
С две думи дръж се подобаващо за възраста и положението си

Сори че нема точки и запетаи ама избегаха некъде :(

Това мнение е редактирано от Змей Горянин: 07 февруари 2008 - 18:26


#44 snowhite_

snowhite_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 09:50

това е най-яката тема до момента в този форум

Това е най-популярната тема във форума в момента.Дайте на народа хляб и зрелища.Честно казано ми се струва,че тук нещата отдавна прехвърлиха рамките на добрият тон . И едната и другата страна си поизтърваха нервите.Трябва ли всички да бъдат занимавани със стари дрязги и вражди ?Това не прави добро впечатление.Няма ли друг начин да се уредят нещата?

#45 valsodar

valsodar

  Скучаещ Дразнител

 • Дао
 • 1140 мнения
 • Skype: Dao_Valsodar :: чат
 • Пол:Мъжки
 • От:село София
 • БИ:Ай Чао, Джит-Кам-Го, MMS, SMS и ... SOS

Публикувано: 07 февруари 2008 - 10:03

Това е най-популярната тема във форума в момента.Дайте на народа хляб и зрелища.Честно казано ми се струва,че тук нещата отдавна прехвърлиха рамките на добрият тон . И едната и другата страна си поизтърваха нервите.Трябва ли всички да бъдат занимавани със стари дрязги и вражди ?Това не прави добро впечатление.Няма ли друг начин да се уредят нещата?Ами, :huh: оказа се че няма.

Добрия тон нямаше как да бъде запазен, при положение , че винаги имаше кой от нас да долее масло в тлеещия конфликт, за да се разгорят буйните пламъци на старата омраза и неприязън.

Съответно и Доката и Дянков в един момент си изтърваха нервите, всеки чувствайки се длъжен да отговори "подобаващо" на ядната реплика на другия, показвайки нагледно, че заниманията с БИ не могат да те спасят от самия тебе и ако са ти слаби задръжките, лесно може да станеш за резил, за радост на всички скучаещи сеирджии.

Провокациите към двамата не бяха една и две и двамата бяха ловко насочвани и манипулирани за да се стигне до " ИМАМЕ НОВИНА - ДОКТОРА ПРЕДИЗВИКА ДЯНКОВ НА БОЙ" .

Е имаме я вече новината - и сега какво ?Един двубой между двамата би могъл да сложи точка на спора, ако бе направен в духа на спортменството, а не на махленската вендета. Един двубой, в който наистина да се видят силните им страни , на хора които са посветили десетилетия от живота си на бойните изкуства и са сред пионерите в България. И да ги плюем и да ги възхваляваме - те са си такива - първопроходци и като такива има на какво да се научим от познанията им в БИ.За мое огорчение, не видях това владеене и този самоконтрол, на което очаквах че БИ учат човек и се питам, дали наистина упоритите занимания могат да култивират характера на човек в положителна насока ?И не е ли време вече, сред модераторския екип да има на щат и един психиатър за подобни случаи и конфликти ? :wink:
Чела Маца книжки, как да трепе безконтактно мишки !

#46 kickboxing_BG_

kickboxing_BG_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 11:13

Предлагам ако този двубой не се състои на уговорената дата тази тема да бъде изтрита.То е ясно че винаги ще има любители на сеира,но именно заради тези "интересни" теми се конкурира и подбива "рейтинга" на други далеч по интересни за някои хора теми...Предполагам не съм единствения на това мнение.А и вече става смешна работа,призовавам двамата пичове да спрат да се излагат със цветущи предизвикателства един към друг и да се разберат като мъже,а ако не да си сядат на задниците и да мълчат.Поздрави!!!

#47 Стефан_

Стефан_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 11:28

А и вече става смешна работа,призовавам двамата пичове да спрат да се излагат със цветущи предизвикателства един към друг и да се разберат като мъже,а ако не да си сядат на задниците и да мълчат


Ама кво точно предлагаш ве пич :blink:

Нали поне единия предлага да се разберат кат мъже
И понеже другия се дърпа кво са- тоя първия да си затваря плювалника?

Това мнение е редактирано от Змей Горянин: 07 февруари 2008 - 18:29


#48 Тихомир Тодоров_

Тихомир Тодоров_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 11:32

Вижте подробностите от Конфликта ДОКТОРА и явор дянков преди 20 години - отворих ДОСИЕТАТА така да се каже в Галерия - Стилове търсете статията ЛЪВ STORY


http://daobg.com/for...ewimage&img=862
http://daobg.com/for...ewimage&img=861
http://daobg.com/for...&cmd=si&img=860 :!:

#49 цезар

цезар

  Нов участник

 • Изпитателен Срок
 • 12 мнения

Публикувано: 07 февруари 2008 - 12:41

ее толкова сме слушали за господин явор дянков на мен вече ми писна като те предизвикват бии се покажи че си маж кви са тия причаквания нали вав всички книги показваш ой дяко дзуки и прочие другия човечец поне е по скромен нали веднай си успокоил лав вземи успи доктора
Редакция: Аре да пишеме по грамотничко занапред.

извинявам се аз повечко спортувам и не сам на ти с компютрите ама много се кефя на тая тема ,искам двубой кво толкова единият ще падне после могат да си стистнат рацете това ще е най мъжко

за мен трябва да отворим нова тема ама ако кажеш какво точно те интересува нема проблем,пак за стискането на рацете нее трудно няма такав дето да се е бил и да нее бит е може би без теб

Това мнение е редактирано от wakidzashi: 07 февруари 2008 - 12:55


#50 бахур

бахур

  Баш Нинжааа мастър

 • Дао
 • 97 мнения
 • БИ:бокс,борба,всекъв бой

Публикувано: 07 февруари 2008 - 12:42

на бат ви Бахур му бутнаха репутацията заради коментара му в тази тема..така и не разбрах защо Ангел З ми я бутна?? да съм казал нещо грешно?? нещо което не е така?? истината си е истина,аз не понасям повечето изказвания на доктора,нито поведението му във форума,но което си е така-така си е..
дали е постановка или не-доктора предизвика явор дянков,а той се скатава....
така че не ми бутайте репутацията за това че казвам истината
адът не е по лош от рая,особено ако си се родил в него

#51 wakidzashi

wakidzashi
 • Mодератори
 • 1134 мнения
 • Skype: wakidzashi :: чат
 • Пол:Мъжки
 • От:Меча Поляна
 • БИ:Патара патара.

Публикувано: 07 февруари 2008 - 12:50

на бат ви Бахур му бутнаха репутацията заради коментара му в тази тема..така и не разбрах защо Ангел З ми я бутна?? да съм казал нещо грешно?? нещо което не е така?? истината си е истина,аз не понасям повечето изказвания на доктора,нито поведението му във форума,но което си е така-така си е..
дали е постановка или не-доктора предизвика явор дянков,а той се скатава....
така че не ми бутайте репутацията за това че казвам истината

Аре щ ти я вдигна , да ни ривеш. :) А според мен в предният си пост право кажеш. Когато някой се дуе , а после излиза, че е мушмурок, къде отива уважението? В кенефа! Като си мушмурок, не се величай.
Прас по сурята!
МОДЕРАТОРСКИ ПРОИЗВОЛ!!!
W.A.K.I.D.Z.A.S.H.I.: Wireless Artificial Knight Intended for Dangerous Zoology, Accurate Sabotage and Hazardous Infiltration

#52 old_moon_

old_moon_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 13:14

извинявам се аз повечко спортувам и не сам на ти с компютрите ама много се кефя на тая тема ,искам двубой кво толкова единият ще падне после могат да си стистнат рацете това ще е най мъжко

ами кажи кой си, дай някакви данни за теб и ще намерим и за теб един, кво толкова, единя ще падне, а после ще си стиснете ръцете :)

за мен трябва да отворим нова тема ама ако кажеш какво точно те интересува нема проблем,пак за стискането на рацете нее трудно няма такав дето да се е бил и да нее бит е може би без теб


Така е, за да се бие някой с мен, първо трябва да набие модераторите. Ако ги бие поотделно, трябва да ги набие и заедно, и чак тогава ще срещне съдбата си в мое лице. Пиша ти ЛС за необходимите данни.

#53 red dragon_

red dragon_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 14:14

Така е, за да се бие някой с мен, първо трябва да набие модераторите. Ако ги бие поотделно, трябва да ги набие и заедно, и чак тогава ще срещне съдбата си в мое лице. Пиша ти ЛС за необходимите данни.

Зъл, зъл. С`я к`во, да си заточвам брадвата :butcher:

#54 dedil

dedil

  Следващ Пътя

 • Дао
 • 97 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София
 • БИ:Айкидо

Публикувано: 07 февруари 2008 - 19:43

Ало, Шихана; след като си такъв голям майстор (във фантазиите най-вече!) що не се явиш тази събота в 10. 00 ч. на турнира по Граплинг в "Дескрим" и да се срещнем лично очи в очи в един честен двубой по правилата на "Прайд" с ръкавички без пръсти от 3-4 унции (хем ще си правиш свободно хватките от Джу-Джуцу и Карате!)! Аз ще осигуря ръкавичките; има и един чифт при Едуард Германов. Ако си навит , ей сега ще вдигна телефона и ще помоля организаторите да ни включат в програмата, като един допълнителен "суперфайт" на ветерани! Там ще се видиш и с други "приятели и почитатели"! Можеш да си доведеш един или двама странични рефери и личен лекар! Ще подпишеш обаче и декларация, че поемаш всички нанесени ти вреди за своя сметка; аз ще подпиша същата! Двубоят може да го заснемем и да го пуснем после във форума за да се информират всички за резултата и да го коментират "на светло" (ще преотстъпя авторските права на Еди за филма)!.... :up:

Докторе, изкефи ме! :worthy:
Напълно споделям мнението ти и най-вече опита ти за предизвикателство. Много мъжко и достойно, но едва ли ще се състои събитието. Причините мисля, че и самия ти ги знаеш. Бих си позволил да ти предложа нещо (ако позволиш), защото от двама ви ми се струваш по-земен и здравомислещ, а именно… Ако се състои файтинга изхода ще е виден и ясен за всички. Обаче ако т.нар. двубой не се състои нека забравим този, който не приеме предизвикателството и спрем до тук. Мисля, че по-голямо наказание от това никой да не ти обръща внимание и то от общността, към която си мислиш, че се числиш НЯМА!
Що се отнася до желанието ти да преотстъпиш правата на Е. Германов… че те са си негови бе :P , нали искаш да се смачкате на негова територия, но мисля, че ти е ясно, че в това кинти няма… само сеир и мъка и естествено да станем за смях на тези години

Успех


#55 @лекс

@лекс
 • Дао
 • 75 мнения
 • Пол:Мъжки

Публикувано: 07 февруари 2008 - 20:29

Много мъжко и достойно, но едва ли ще се състои събитието. Причините мисля, че и самия ти ги знаеш. Бих си позволил да ти предложа нещо (ако позволиш), защото от двама ви ми се струваш по-земен и здравомислещ, а именно… Ако се състои файтинга изхода ще е виден и ясен за всички. Обаче ако т.нар. двубой не се състои нека забравим този, който не приеме предизвикателството и спрем до тук. Мисля, че по-голямо наказание от това никой да не ти обръща внимание и то от общността, към която си мислиш, че се числиш НЯМА!


:up: :up: :up: А дано, че много приказки се изговориха по тая и другата тема на Явор Дянков и все някакви спорове за неща, които изглежда няма да бъдат доказани! Който се крие от предизвикателствата и в същото време подло заплашва, а пък и заедно с това се опитва да поучава другите на това какво представляват бойните изкуства :wooow: не трябва да бъде повече удостояван с внимание :yin-yang: В началото не бях отрицателно настроен към темата на Явор Дянков, но сега съм направо отвратен от последвалите му постове.

Това мнение е редактирано от @лекс: 07 февруари 2008 - 20:36


#56 Доси_

Доси_
 • Гости

Публикувано: 07 февруари 2008 - 21:59

Провокациите към двамата не бяха една и две и двамата бяха ловко насочвани и манипулирани за да се стигне до " ИМАМЕ НОВИНА - ДОКТОРА ПРЕДИЗВИКА ДЯНКОВ НА БОЙ" .


Наблюдателен си ти Валсо, наблюдателен... :)

#57 dnedev

dnedev
 • Дао
 • 61 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:Gabrovo, Gabrovo
 • БИ:Бойни Изкуства

Публикувано: 07 февруари 2008 - 23:47

Мдааа,

В миналото (до преди тази тема): ...

Познавам и уважавам и двамата, т.е. познавам Доктора лично, а Г-н Явор Дянков само "задочно" (чрез форума).

В настоящето: ...

Нооо ... тук нещата наистина излязоха извън контрол и това изказване на Г-н Сенсей Явор Дянков наистина го запрати зад тъч-линията дори в лицето на собствените му почитатели.
Наистина не ходи на уважаван Сенсей, майстор на бойните изкуства да реагира по такъв бандитско-мафиотски начин, да заплашва със подобна саморазправа при наличието на подобно предизвикателство, това наистина говори за страх и нежелание да се приеме това предизвикателство.

В бъдеще: ...

Какъвто и да е резултата от евентуалната среща, каквато аз не вярвам да се състои, за мен едно е ясно: Г-н Явор Дянков ми падна много в очите. Ясно е, че него това няма да впечатли, щото то кой съм аз, както той е казвал вече в темата, но аз и не държа след подобни изцепки да го впечатлявам с нещо.

Извинете ме, Г-н Дянков!!!


Успех Докторе!!! Сигурен съм в теб!!!

Поздрави и успехи по Пътя!!!

#58 Доси_

Доси_
 • Гости

Публикувано: 08 февруари 2008 - 10:43

Интернет е хубаво нещо, но има и някой лоши неща. Едно от тях е, че е напълно възможно да се заблудиш… :(

Ето и пример. Както следях дискусиите във форума, в не една тема се случваше Доктора и Дянков да се дърлят (меко казано). Споменаваха се някакви отдавна отминали вражди и саморазправи, дела и документи и пр. Отправяха се явни заплахи. Ма съвсем явни. Аз поне останах с впечатление че Дянков само чака възможност да срещне Доктора за да му начука кофата и да му покаже КОЙ е истинският майстор...

А ква стана тя? Ей на, Доктора го предизвика Дянкова, един вид „ела да покажеш какъв си майстор!” (в леко специфичен стил признавам :huh: ), съботата наближава, а няма никакъв признак че предизвикателството е прието... Защо така?

Нима от Неделя сутринта пак ще четем как „Само да те видя и шъ те смачкам, Помниш ли кък те набих оня път, Не се обаждай щото ще ти счупя кофата, ако те видя някой ден, не ми пиши във великата тема щото съм ного добър а ти си никой, Тигрите не се борят с врабчета (или нещо такова) и пр.” :huh: ...
Ако ще е така, предлагам да се включат и две нови реплики - „Ако бях дошъл в събота на турнира щях да те РАЗМАЖА!” и „Имаш късмет че ТИГРИТЕ почиват в събота”... :up:

Но Събота иде, и както някой беше написал някъде - Истината ще ви освободи!
Бъдете Здрави! :)

#59 Metala_

Metala_
 • Гости

Публикувано: 08 февруари 2008 - 16:55

Не съм посещавал отдавна форума и си спомням само едно място където видях търкания между двамата.
Казват, че Доктора дразнел. Не знам дали е така, но намирам неговите постове за доста полезни. Когато стане въпрос за китайските БИ, той е като енциклопедията на форума.
Я.Дянков го знам от темата ".... към младите трениращи в България", в която си обещах да не пиша. Пропускам "господин", защото това не е официална кореспонденция... и господиносването на определени хора във виртуалното пространство ме дразни.

Сега като виждам това предизвикателство, просто си мисля резултат от какво противоречие между двамата е.
-Ако е резултат от различни виждания в сферата на БИ, никак не е лошо двама души с толкова голям опит да си "сверят часовниците" в подобна турнирна среща. Да, без значение кой ще спечели, защото всеки може да научи за някои свои пропуски или за качества на противника, които е пропускал да забележи.
Опасявам се, че не стоят точно така нещата обаче.
Понеже съм на мнение, че такава среща няма да има в събота, поне успях да видя реакциите. Някой беше написал към модераторите да изтрият темата, ако срещата не се състои. Не съм на това мнение. Има какво да се види в темата, дори и такава среща да няма :wink:

#60 k-1max_

k-1max_
 • Гости

Публикувано: 08 февруари 2008 - 17:15

Хмммм от статиите, които прочетох ми се чини че този г-н Явор Дянков е някакъв подъл човек - шарлатанин. Но от друга страна ако това не е верно...
Та мисълта ми е до съд за клевета стигало ли се е ?