Към съдържанието


- - - - -

Винг Чун в Пловдив


 • Please log in to reply
В темата има 77 мнения

#21 ДжакиЧан_

ДжакиЧан_
 • Гости

Публикувано: 23 декември 2005 - 18:25

Мисля ,че в Пловдив е най-добре да се тренира Винг Чунг при Сифу Станислав Багалев.Според мен той е най-добрия в Вългария по Винг Чунг.Аз тренирам Винг Чунг в Добрич.Моят трениор е Галин Георгиев а учителят ми е Станислав Багалев.Повярвайте ми много е добър.Ходил е на много семинари на човекът който е наи-добрия по Винг Чунг в света Leung Ting.И учителят на Станислав Багалев е Керан Шпех мисля че беше,така че наистина най-добре е да се тренира при Станислав Багалев.

#22 Стефан_

Стефан_
 • Гости

Публикувано: 24 декември 2005 - 18:17

Според мен той е най-добрия в Вългария по Винг Чунг


ДжакиЧан, и според мен той е най-добрия във Вългария само дето хич си нямам и понятие къде е тая държава.

И учителят на Станислав Багалев е Керан Шпех мисля че беше


Недей да мислиш, ами питай преди да пишеш глупости. Казва се Керншпехт.
А, за това кой е най добрия в света не мисля да ти противореча. щом за тебе е най....така да е.

#23 AMASONKA_

AMASONKA_
 • Гости

Публикувано: 25 декември 2005 - 17:22

Прочетох темата и ми стана интересно за тренировките на открито. Дайте малко инфо. Проведохте ли ги? Как преминаха ? Имаше ли интерес?Провеждате ли ги още? :up:

#24 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 26 декември 2005 - 12:55

Прочетох темата и ми стана интересно за тренировките на открито. Дайте малко инфо. Проведохте ли ги? Как преминаха ? Имаше ли интерес?Провеждате ли ги още? :up:

<{POST_SNAPBACK}>

Тренировките на открито не са замислени като еднократно мероприятие! Истината е че решаваме в петъчните тренировки дали ще тренираме и на другия ден, това е заради прогнозата за времето. Заниманията протичат делово, като успяваме да се насладим и на природата в парка! Във връзка с последното, пролетта може би ще тренираме и в по ранни часове и ще е още по интересно! В Пловдив винг-чун е познат предимно от демонстрациите на Станислав Багалев (сифу-то), така че ми е ясен проблема с липсата на интерес от по сериозните и опитни практикуващи БИ. Тайничко за сетен път се надявах да провокирам интереса на хора учили WT, но без резултат! Отговорът им е един и същ, - ТОВА КОЕТО УЧА МИ ВЪРШИ РАБОТА И МИ ХАРЕСВА! Звучат логично, но мисля че всъщност не им харесва рискът да разберат наистина какво умеят, а само тогава ще са сигурни дали наистина си заслужава усилията! Даже когато  последният път до залата дойде момче което е учило при СИФУ Станислав Багалев, разбирайки че работим по друг метод, се изнесе почти на бегом! Не зная какво му е говорено, но ние хора не ядем! Окей, стига толкова че станаха много удивителните, но наистина ми е трудно да не съм удивен от ситуацията! Поздрави и весели празници на всички! :up:

#25 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 04 януари 2006 - 12:29

От 9-януари (понеделник), заниманията по винг чун  ще се провеждат отново, в същите дни и часове! Приемаме начинаещи и '' напреднали'', който желае да заповяда! :up:

#26 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 08 януари 2006 - 20:02

Заповядайте на чисто новичкия ни сайт!

http://plovdiv-vingtsun.hit.bg/

Това мнение е редактирано от КОСТАДИН МИХАЙЛОВ: 08 януари 2006 - 20:03


#27 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 25 януари 2006 - 18:03

От началото на месец януари ще се сформира нова група за начинаещи! Сега възрастовата граница е над дванайсет години и по моя преценка! Винаги се радвам на хора учили Винг Чун (по каквато и да е система), нека всички такива се чувстват поканени!  :up:

#28 an yan_

an yan_
 • Гости

Публикувано: 20 март 2006 - 23:31

Здрасти , Коце, искам да те питам теб лично а и другите във форума , става въпрос , че искам да започна занимания с ving tsun по системата на  Wong  , но съм в Солун а тук отрких само школи на William Cheung. Имам познат който е в Мелбърн, Австралия , където е седалището на Cheung. Знам от първа ръка неща , които не ми  харесват и не бих уважавал источника им. Нека практикуващите по неговата система не се засягат нямам нищо лично , ползвам се от правото си на собствена преценка. И още един въпрос , до колкото знам няма вътрешен апсект във винг чун , или греша ? Имам предвид чи гун , а противоречи ли на принципите на стила , ако някой се заминава паралелно и с чи гун упражнения?

благоря предварително!

#29 Стефан_

Стефан_
 • Гости

Публикувано: 21 март 2006 - 09:49

Мога да помогна, ако наистина искаш да тренираш по системата на сифу Вонг Шун Люн в Солун.
Там школа няма, но имам мой ученик там. Човека следва в местния университет.
Ако те интересува пиши ми лично съобщение за да не задръстваме форума.

#30 wakidzashi

wakidzashi
 • Mодератори
 • 1134 мнения
 • Skype: wakidzashi :: чат
 • Пол:Мъжки
 • От:Меча Поляна
 • БИ:Патара патара.

Публикувано: 21 март 2006 - 10:04

Bраво за новия саит, хубаво е да се правят такива неща!
Прас по сурята!
МОДЕРАТОРСКИ ПРОИЗВОЛ!!!
W.A.K.I.D.Z.A.S.H.I.: Wireless Artificial Knight Intended for Dangerous Zoology, Accurate Sabotage and Hazardous Infiltration

#31 овца_

овца_
 • Гости

Публикувано: 09 юли 2006 - 05:25

как да разбера дали тругата неделя ще има тренировки на открито. :)

#32 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 23 юли 2006 - 10:11

как да разбера дали тругата неделя ще има тренировки на открито. :)

Сори за закъснението, трнировки в парка провеждаме! За целта ще трябва да се свържеш с мен по телефона! 0886 609 215 :up:

#33 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 30 юли 2006 - 10:58

Здравейте, скоро научих че едно от светилата на винг чун в европа ще е в България на четвърти, пети и шести август! Г-н Филип Баер ще направи семинар, дано този път успеят да влезнат и други хора! Не ми е работа да давам аз тази информация, но като виждам че никой не го прави реших че това трябва да се направи. :sunny: След като телефонния номер на един от организаторите го има в мрежата мога да го дам за връзка- 0887 232 454 Красимир Коев (не зная дали номера е реален). Поздрави и късмет на интересуващите се! :up:

Това мнение е редактирано от КОСТАДИН МИХАЙЛОВ: 30 юли 2006 - 11:07


#34 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 17 август 2006 - 10:37

Е-е-е-е, няма ли някой да се трогне и да пише как е минал този семинар! Толкова ли са потайни участвалите, пък и организаторите като не казаха че ще има нещо такова, поне да кажат дали се е случило нещо интересно (поне за да ни подразнят) :!:

#35 T-REX

T-REX
 • Дао
 • 27 мнения
 • Пол:Мъжки
 • БИ:wing chun

Публикувано: 18 август 2006 - 10:49

Случи се голяма "изненада" Байер не дойде!

#36 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 19 август 2006 - 09:50

И аз това научих, пак ли "нещо на летището" :confused:? И защо "изненада" си го писал в кавички :huh: ? Но май все пак е имало семинар "някакъв", има ли инфо за това :sunny: ? Сори за кавичките :wink: ! Поздрави :up: !

#37 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 20 август 2006 - 09:32

Искам да подсетя всеки който има мнение по темата (дори да е от друго направление на винг чун) и е от града, че може да потренира с нас, или поне да сподели каквото се сети, тук :!: Поздрави!

#38 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 31 август 2006 - 09:52

Здравейте! От понеделник (четвърти септември) започваме тренировки, вратите са отворени не само защото е още топло! Официално са поканени и другите (те знаят кои)! :up:

#39 Hyperion

Hyperion

  Нов участник

 • Изпитателен Срок
 • 1 мнения

Публикувано: 26 октомври 2006 - 17:27

Привет! Бих искал да попитам все още ли се провеждат тренировки и къде ? Въпреки, че никога не съм се занимавал сериозно, имам силен интерес към БИ и желание да тренирам Уин Чун.

#40 КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_

КОСТАДИН МИХАЙЛОВ_
 • Гости

Публикувано: 26 октомври 2006 - 17:51

Привет! Бих искал да попитам все още ли се провеждат тренировки и къде ? Въпреки, че никога не съм се занимавал сериозно, имам силен интерес към БИ и желание да тренирам Уин Чун.

Понеделник, сряда и петък от 18.00ч. в градски дом на културата '' Стефан Кираджиев '', по десните стълбища на последния етаж!