Здравейте на всички!
Може ли някой да ми даде информациия за хората киото водят киокушин в училище Любен Каравелов
Синът ми е 2 клас и иска да тренира карате може ли някой да ме посъветва кое бойно изкуство от всичките е подходящо за малко дете
Благодаря Ви предварително
Къде и какво Би да тренирам в Русе? Спрях се на Студио Вихър защото имат сайт, форум, пък и е най-добра цената дано да си заслужавано пак там предлагат 2 БИ - кудо и кикбокс и аз не знам кое да избера мислела съм си за ЦПКК но не успях да намеря информация по-конкретна
пишете ми тук или на ЛС
- какво бойно изкуство предлагате за начинаеща 13 годишна в кой СК цената и мястото
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
На 17 съм и вече тренирам нещо в понеделник сряда и петък и се чудех има ли бойни изкуства, които да се тренират в дни различни от тези, за да тръгна на тях. Ако са японски би било супер, но не е задължително, пък и вероятно няма толкова много (или няма въобще) нещо, което може да се тренира в дни различни от понеделник сряда и петък.
На 17 съм и вече тренирам нещо в понеделник сряда и петък и се чудех има ли бойни изкуства, които да се тренират в дни различни от тези, за да тръгна на тях. Ако са японски би било супер, но не е задължително, пък и вероятно няма толкова много (или няма въобще) нещо, което може да се тренира в дни различни от понеделник сряда и петък.
Ти какво тренираш?Какво искаш да тренираш?
НЕ Е ВАЖНА ГОЛЕМИНАТА НА ВОИНА В БИТКАТА,А ГОЛЕМИНАТА НА БИТКАТА ВЪВ ВОИНА
Каквото и да е(е не съвсем каквото и да е) само да не се засича с другите ми тренировки в понеделник, сряда и петък. Ако въобще има нещо, което се тренира в другите дни, защото повечето неща се тренират точно в понеделниците срядите и петъците. Не тренирам нещо от което да има особенна полза за повечето бойни изкуства.
Каквото и да е(е не съвсем каквото и да е) само да не се засича с другите ми тренировки в понеделник, сряда и петък. Ако въобще има нещо, което се тренира в другите дни, защото повечето неща се тренират точно в понеделниците срядите и петъците. Не тренирам нещо от което да има особенна полза за повечето бойни изкуства.
ЕЕЕеехххх как обичам на прости и ясни въпроси да ми отговарят така. Кажи ми какво тренираш,какво друго искаш да тренираш и защо,че да мога да ти дам максимално полезен съвет.Има каде и какво да се тренира през другите дни не се притеснявай.
НЕ Е ВАЖНА ГОЛЕМИНАТА НА ВОИНА В БИТКАТА,А ГОЛЕМИНАТА НА БИТКАТА ВЪВ ВОИНА
ЕЕЕеехххх как обичам на прости и ясни въпроси да ми отговарят така. Кажи ми какво тренираш,какво друго искаш да тренираш и защо,че да мога да ти дам максимално полезен съвет.Има каде и какво да се тренира през другите дни не се притеснявай.
Тренирам кендо(от сравнително скоро). А просто не съм решил какво искам да тренирам понеже бях сигурен, че ако избера нещо ще се окаже, че точно това няма да съвпада с програмата ми и за това не съм се насочил към нищо точно и заради това си формулирах така въпроса. Иначе ако е възможно да е нещо което е практично и може би по-близо до истинска ситуация(бой), също и да има повече двубои(може би се води спаринги) и ако е източно би било добре да е японско. Надявам се това да помогне, защото само това съм измислил и даже не е задължително.
Това мнение е редактирано от Pokrtg: 20 февруари 2009 - 15:18
Ако сте тренирали и тренирате кендо е много добре.Тожа е най-японското от всички бойни изкуства.Кендо е на първо место етика и дисциплина.В Русе се практикува и Кудо,което е японско и е реален боен стил.За връзка тел.0886471691
Ако сте тренирали и тренирате кендо е много добре.Тожа е най-японското от всички бойни изкуства.Кендо е на първо место етика и дисциплина.В Русе се практикува и Кудо,което е японско и е реален боен стил.За връзка тел.0886471691
тцтцтцт,докога ве,докога !
Никой не беше те чувал в един момент изгряваш с некви телефони ,кудо и тн.
Недей да разцапваш русенските БИ,знаеме се ,на пръсти сме ,приятели сме а ти сега искаш да се класираш дет никой не е чувал за тебе!
Ако сте тренирали и тренирате кендо е много добре. ИЛИ В Русе се практикува и Кудо,което е японско и е реален боен стил.За връзка тел.0886471691 последно ТоВа е най-японското-ПРАВОПИСААААА
Когато нещо се тренира по 5 пъти седмично, а аз ходя само 2(Или в най-добрия случей 3, ако се тренира и събота/неделя) има ли въобще смисъл. Няма ли да съм просто най-зле там, защото ходя 2но по-малко от всички?
Когато нещо се тренира по 5 пъти седмично, а аз ходя само 2(Или в най-добрия случей 3, ако се тренира и събота/неделя) има ли въобще смисъл. Няма ли да съм просто най-зле там, защото ходя 2но по-малко от всички?
Аве ако си търсиш обяснение защо няма да започнеш или се нуждаеш от оправдание, защо въобще пишеш? Хората ти казаха къде кво има, ти си решавай и преценявай кво ще правиш... Колко ще си зле си зависи само от теб, никой друг няма отговорност за постъпките (или не-постъпките ти) и за техния резултат
Чрез опита си ние откриваме краткия път след дълги скитания Роджър Етъм
Тана-джутсу Всичко,което се случва е толкова вярно,че съществува,колкото и че не е реално.
black_cobra: Например при крав мага има едно движение,с което счупваш носа на противника и после под такъв ъгъл го удряш,че набутваш парченца кост в мозъка му.