Към съдържанието


Форум "свобода на словото"


  • Заключена тема Темата е заключена
В темата има 22 мнения

#21 old_moon_

old_moon_
  • Гости

Публикувано: 11 септември 2008 - 15:42

ненапразно описанието на новия форум е // "демокрацията" е тук //
пълна свободия с псувни, обиди и т.н. ... още може би не сме дорасли да позволим :)

темата си извърши предназначението, даже не знам защо не я заключих още при създаването й.
подобни дискусии и прочие - там.
ако някой иска нещо на мен да каже, да ми пише ЛС - не гарантирам, че ще чета новия форум, както не следя всички писаници по дневниците.

#22 Grisha

Grisha

    обичайният заподозрян

  • Mодератори
  • 2066 мнения
  • Пол:Мъжки
  • От:Мирно село
  • БИ:Света вода ненапита

Публикувано: 11 септември 2008 - 21:26

...


Айде да споделя и аз лично мнение, повече като потребител, отколкото като модератор.
Освен "арбитър, посредник" думата "модератор" има значение и на "председател, организатор, ръководещ". Не съм съгласен с твърдението ти, че "Хората влизат в подобни форуми за да обсъждат събития,за да дискутират по даден предмет,наука,спорт,тенденция,мода." Това може да е било така в зората на форумите в ДИР-а, обаче сега има толкова много тематични форуми, блогове, сайтове, плювалници и места за запознанства в Нета, че според мен всеки има избор да си намери такова виртуално местенце, което му е на душа; от друга страна виртуалните общности стават все по-специализирани и по-детайлни. Даобг е форум за Бойни изкуства. Като такъв той няма за идея да събира на едно място общност от кол и въже, а има целта да предостави разнообразна и актуална информация за света на БИ; да обедини хора, които могат да си бъдат взаимно-полезни в тази насока; да послужи за арена за споделяне на личен опит, свързан с БИ и т.н. Всички действия на модераторите са насочени към постигането на целта, а именно - форумът да бъде едно такова място. Всички правила, ограничения, цензура и каквото искаш е все в тази насока. Това, естествено, ще се хареса на такъв тип хора, които търсят тези ценности и няма да се хареса на всички други, които имат различно виждане и идея за виртуално поведение, или просто ги интересуват различни неща.
Интересното е, че вече има немодериран форум; всички очаквания след толкова реване бяха, че който се чувства ограничен, ще се насочи активно натам, а какво стана - седим и пак си дъвчем старата песен на нов глас...Айде пишете де, кво чакате, нали това искахте :confused:
Чрез опита си ние откриваме краткия път след дълги скитания
Роджър Етъм


Тана-джутсу Всичко,което се случва е толкова вярно,че съществува,колкото и че не е реално.


black_cobra:
Например при крав мага има едно движение,с което счупваш носа на противника и после под такъв ъгъл го удряш,че набутваш парченца кост в мозъка му.


#23 old_moon_

old_moon_
  • Гости

Публикувано: 12 септември 2008 - 14:26

Активността на новия форум в заглавната страница се спира, защото задръства останалите форуми с не кой знае колко интересни теми.
Форумът си остава да съществува на стария адрес. Към него е добавен линк, там където му излизаше активността.
Наслука :up: