Хранене в Бойните Изкуства
Доктора_
Публикувано: 18 октомври 2008 - 10:55
Thai_
Публикувано: 24 октомври 2008 - 20:12

Thai_
Публикувано: 26 октомври 2008 - 21:33

pouh_
Публикувано: 26 октомври 2008 - 22:27
Последно, никой ли не го записа?
Силата на духа (излъчено на 18.10.2008)
Силата на духа (излъчено на 25.10.2008)

P.S. Ще се постарая да си държа машината включена максимално дълго докато ги изтегли и някой друг, че за сега съм единствен сийдър

Thai_
Публикувано: 27 октомври 2008 - 09:13
БлагодаряСилата на духа (излъчено на 18.10.2008)
Силата на духа (излъчено на 25.10.2008)
![]()
P.S. Ще се постарая да си държа машината включена максимално дълго докато ги изтегли и някой друг, че за сега съм единствен сийдър

Cvetomir_
Публикувано: 28 януари 2009 - 18:59

Thai_
Публикувано: 28 януари 2009 - 19:08
Килограмите, които в момента носиш върху себе си са основно 2 вида:Здравейте тъи като смятам да тренирам кик бокс както казах във темата: Разговори за кик бокс или нещо такова трябва ли да кача килограми сега съм 43 килограма 152 см висок чакам професионалното ви мнение
- активно тегло (мускули, стави, кости, сухожилия, кръв ... )
- пасивно тегло (мазнини)
Добре е първото да бъде много, а второто - минимално.
Какво е добре да бъде теглото ти? Зависи то 2 неща:
- здравословна гледна точка
- зависи от целите
Като номер 1 е здравето, но понякога целите могат да противоречат.
поздрави
kickboxing_BG_
Публикувано: 02 април 2009 - 17:15
Поздрави!

Thai_
Публикувано: 03 април 2009 - 08:10
Липста на енергия в общия случай се свързва с:Тренирам муай-тай 4-5 пъти в седмицата и един път щанги кръгово.Отскоро съм минал на НВД,искам да поизчистя малко.Но така някак си не ми остава много сила и енергия за тренировките.Проблем ли е ако 2-3 часа преди тренировка хапвам храни богати на въглехидрати за да имам повече енергия?Благодаря предварително!
Поздрави!
- недостатъчно време за адаптация към този тип хранене
- твърде нисък калориен прием
- недостатъчен прием на мазнини
За да имаш енергия при ниско-въглехидратно хранене, е важно то да бъде високо-мазнинно, понеже протеинът не е добър източник на енергия, а при ниският прием на въглехдирати - мазнините са единственият добър източник на енергия.
Така че ако:
- си имал достатъчно време да се адаптираш (т.е. поне 10-14 дни)
- приемаш достатъчно калории
- приемаш достатъчно количество мазнини
то е твърде вероятно в дните с тренирова да имаш нужда от по-висок прием на въглехидрати поради спецификата на спортовете, които практикуваш. А именно - тренировките ти са яко силова издръжливост.

Което ще рече - в дните с тренировка може да си направиш едно богато на въглехидрати хранене, но собственият ми опит и наблюдения сочат, че подходящото време е около 4-5 часа преди тренировка поне.
поздрави и пиши какъв е резултатът

стузи_
Публикувано: 08 юли 2009 - 12:33

ivansemkov88_
Публикувано: 04 юни 2011 - 11:22
Здравейте и аз не успях да изтегля предаването. Но този коментар относно захарта ме уплаши направо. Дядо ми почина от диабет, някой мой роднини казват, че се предавало по наследство и т.н. Бихте ли ме светнали накратко по въпроса за захарта, по-добре ли е да се консумира кафява захар? Благодаря ВиОсновната вреда на бялата захар , е че изсмуква като спомпа калция от костите и ги прави трошливи и податливи на остеопороза!После иде диабета и т.н.....
![]()
![]()

Публикувано: 04 юни 2011 - 12:04

ivansemkov88_
Публикувано: 04 юни 2011 - 16:26
Благодаря Dart. Ще си купя още утре кафява захар да я пробвам. А през това време а и след това ще похапвам ягоди, поне това имаКафявата захар, стига да не е менте е за предпочитане. А най-добре да я заместиш с мед и плодове, ако не можеш да я спреш. И избягвай продуктите, на които пише БЕЗ захар, защото обикновено заместителят и е още по-гаден

Публикувано: 07 юни 2011 - 21:12

berchev03308_
Публикувано: 11 юни 2011 - 08:29
Ще моеж ли малко сийд за торентите?
и аз се опитвам да го сваля, до момента неуспешно

The Ghost_
Публикувано: 06 август 2011 - 14:30
Храня се по описаните от теб методи ( накратко казано месо , яйца и зехтин и растителни мазнини) , две неща ме сдухват и бих чул мнение. ЧЕл съм (някъде и не мога да преценя по себе си), че животинската мазнина , не вдигнеш ли 38 градуса не се разгражда и отива в подкожна-вярно или мит?
Зареждам на 10 дена - предпочитам да не зареждам и зареждането ми е най-противния ден , който накратко е ориз чист без нищо и белтъчините на половина, малко сладко от буркан и малко овесени ядки ( за овесените ядки знам че не им се кефиш и не споря ,но при мен наистина действат добре). Честно казано бих се чувствал много по - добре акоп може без ден за зареждане и единствената причина поради която го правя е, че много ме е страх да не ми залинее жлезата и да намалее драстично собственото производство на инсулин.
Ще бъда благодарен ако ми отговориш, поздрави!