Към съдържанието


- - - - -

Подходяща диета за изгаряне на излишни мазнини


 • Please log in to reply
В темата има 6 мнения

#1 extreem.one_

extreem.one_
 • Гости

Публикувано: 02 април 2011 - 17:28

Привет на всички от форума.
Днес реших да си направя труда да поразгледам различни теми за сваляне на излишни мазнини и попаднах на темата на Rexton.Там има доста информативни коментари на запознати с темата съфорумници като Тhai i Тануки и всеки изразява мнението си на свобода,което е добре.
Както и да е,понеже идва лятото и съм решил да сваля излишните мазнинки главно от корема(както казват "да орелефя").Честно казано написах темата,защото съм доста странен на тема "хранене".До преди 2 години бях "вегетерианец"(не ядох никакво месо,но консумирах млечни продукти) и от 2 години от време на време мога да похапвам типичните вредни сандвичи от KFC,McDonalds или различни ястия,в който картофите и сосът изместват вкуса на месото.На 17 години съм,72.5 килограма и съм висок около 1.80.Ходя на фитнес 5 пъти в седмицата(от понеделник до петък),като тренирам различен мускул всеки ден.Тичам и на колело по 15-25 минути(напоследък съм го засилил още повече,нали иде лято :D) и не взимам никакви протеини,креатини и тем подобни.Честно казано съм човек с воля,но не мога да ям доста от нещата,който са главни за тази диета(яйца,риба,месо).Обичам много салатите,ям тестени изделия,ориз.Има ли някакъв начин за диета,с която да изгоря излишните мазнини от коремната област,без да ям яйца и месо(белтък и жълтък не мога да ям,но различни ястия,състоящи се от яйца ям,но много малко,а от месото може би едиствено пилешко печено бих се напънал да ям).Също така имам лошия навик някой дни да не ям буквално нищо-главно течности и понякога 1 банан или ябълка.Знам,че с мойте претенции няма как да постигна добри резултати и че е против "Биологията" без яйца,риба и месо да постигна добри резултати,но няма ли някакъв начин да си създам по-здравословен и разнообразен тип хранене,с което да изгоря излишните мазнини.
Благодаря предварително за вниманието и за прочитането на дългото ми описание и който е запознат с хранителните режими,да ме посъветва нещо.
Съжелявам,ако темата се повтаря,но написах тази за хора като мене,който са по-претенциозни към храната.

Това мнение е редактирано от extreem.one: 02 април 2011 - 17:35


#2 Станислав

Станислав
 • Дао
 • 1115 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:Велико Търново
 • Предишен прякор: stanislav

Публикувано: 02 април 2011 - 19:33

Ядки, маслини?

#3 extreem.one_

extreem.one_
 • Гости

Публикувано: 02 април 2011 - 20:18

Ям ги и двете,ама само с тях едва ли ще стане :)

#4 tulski_

tulski_
 • Гости

Публикувано: 02 април 2011 - 21:52

При този ръст и тези килограми, едва ли имаш нужда да сваляш мазнини. Е, зависи от структурата. Най - добре качи снимка, да видим за какво иде реч. Иначе за тази цел най - ефективно, бързо и достъпно е БЯГАНЕ. Друг е въпроса, че на много хора не им се бяга.

#5 Thai_

Thai_
 • Гости

Публикувано: 02 април 2011 - 23:20

Ям ги и двете,ама само с тях едва ли ще стане :)

Ти сега последно вегетарианец ли си или ядеш KFC, McD и т.н.?

#6 extreem.one_

extreem.one_
 • Гости

Публикувано: 04 април 2011 - 00:33

не ям KFC,McDonalds и такива...ял съм ги няколко пъти просто,но не ги ям...и все пак някакви идеи няма ли някой още?

#7 Visokiq_

Visokiq_
 • Гости

Публикувано: 04 април 2011 - 11:49

не ям KFC,McDonalds и такива...ял съм ги няколко пъти просто,но не ги ям...и все пак някакви идеи няма ли някой още?

Основната идея е да започнеш да се храниш както трябва, защото с такива претенции това го ям, онова не го ям, няма да стигнеш много далеч. Самият факт, че искаш да чистиш на 180 см, 72 кг, може да значи 2 неща:
1) Имаш много нереалистична представа за себе си и за това как изглеждаш или
2) Си наистина мазен на тея килограми, което си е престъпление и не мога да разбера как си го постигнал.

По-скоро е първото.