Към съдържанието


- - - - -

Въвеждаща тренировка- семинар по Мико- Кунг Фу в гр. Бургас


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 адонис_

адонис_
  • Гости

Публикувано: 19 април 2011 - 22:30

На 23 април в Бургас от 10:00 часа ще се проведе въвеждаща тренировка по Мико Кунг Фу на тема „Да използваме по-добре това, което знаем". Заниманията ще са с практическа насоченост и с акцент върху използването на сила, дистанция и тайминг.

Тренировката ще се води от Жечко Жечков — инструктор на Мико Кунг Фу клуб „Атлетик", град Казанлък и ще се проведе в тренировъчната зала на асоциирания клуб по Мико Кунг Фу в град Бургас, намираща се в сградата на ДНА (военен клуб) на ул. „Хр. Ботев" № 48.

Мероприятието е подходящо за запознаване с Мико Кунг Фу и е част от регулярните тренировки провеждани от Жечко Жечков с трениращите от град Бургас. Покани са изпратени до различни клубове в страната и в частност към занимаващи се с Винг Чун.

За повече информация и записване за участие на телефони 088 766 50 75 и 087 819 98 77, Александър Терзиев — ръководител на асоцииран клуб по Мико Кунг Фу, Бургас.

http://blog.miko-kun...og-page_31.html

Повече за клуб Атлетик и водещия семинара може да научите и от следния сайт:
http://www.jz-kungfu.com/
а ето и линка за мероприятието във Фейс бук:
http://www.facebook....118382601575087

#2 адонис_

адонис_
  • Гости

Публикувано: 24 април 2011 - 15:40

Добрата структурираност и практическата насоченост на проведената тренировка, акцентирането за ваденето на сила, устойчивост в позициите и правилното изпълнение за качеството на удара впечатлиха участниците. Предполагам всички останаха доволни и извлякоха максимална полза в резултат от участието си. Пожелавам на всички прогресиране в бъдещото си развитие.
Поздрави!

Ето и линкче към кратко видео от проведеното мероприятие: http://www.youtube.c..._embedded#at=12

Ето и линкче, към кратка рецензия и направените изводи в резултат на проведената тренировка.:): http://blog.miko-kun...-post.html#more