Към съдържанието


Мико КФ или Винг чун


 • Please log in to reply
В темата има 41 мнения

#1 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 06 март 2012 - 22:51

Здравейте, потребители на даобг.ком
Имам един въпрос, занимавам се с кунг фу от 6 години на 18 съм започнах с тай-чи, синициоан, а 2008 открих за Винг чун, въпреки че не съм бил никога привърженик на японските бойни изкуства, с изключение на нинджутцу, но корените са му от Китай, днес попаднах в сбиване, и незнам какво стана, но не използвах кунг фу, а чисти удари в гърдите и гърлото и лол кикове и кикове в главата каквито има в киокошинкай каратето, това може да се дължи на факта, че съм тренирал таекуондо 1 година и малко.. но въпроса ми е, Мога ли да тренирам винг чун и киокошинкай на 1 път, защото за момента не съм доволен от тукашните преподаватели ( мико кунг фу) - в Казанлък по винг чун защото това е чисто винг чун тае-бо , но това е друга тема .. Е това е дилемата в мен ..

П.С : за момента сам тренирам винг чун с торбички, манекени в нас, и не съм от най-добрите, но имам някой умения добре изострени като пак сао , бонг сао и тем подобни , корденирам съм , като цяло заради кунг фу-то , къде мога да тренирам киокошинкай и винг чун в София, скоро ми предстои да заживея там Качена снимка И от сега ви моля, Мико кунг фу и там на Винг чун който, не се разминава от този който тренират в Хонг Конг-ската школа да не ми предлагате !
Благодаря
 • Shen харесва това

#2 shodan

shodan

  Немска овчарка

 • Кик-бокс
 • 711 мнения
 • Пол:Мъжки
 • БИ:Kick Boxing, Kyokushinkai Karate

Публикувано: 06 март 2012 - 23:45

По отношение на Киокушина в София, трябваше да погледнеш само няколко теми надолу http://daobg.com/ind...p?showtopic=540
 • Shen харесва това
След години
ще стане скалата дребен чакъл,
без да прекъсва
вечните метаморфози
на този променлив свят

#3 jzlatkov_

jzlatkov_
 • Гости

Публикувано: 07 март 2012 - 00:25


защото за момента не съм доволен от тукашните преподаватели ( мико кунг фу) - в Казанлък по винг чун защото това е чисто винг чун тае-бо , но това е друга тема .. Е това е дилемата в мен ..


И така , " Дилемисте " ... кажи кога си тренирал в Казанлък Мико Кунг Фу и от какво не си бил доволен .

#4 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 09 март 2012 - 13:59

И така , " Дилемисте " ... кажи кога си тренирал в Казанлък Мико Кунг Фу и от какво не си бил доволен .


Нищо лично нямам против Мико кунг фу, но просто не ми харесва самата методика която сте изградили, в Казанлък намерих още една школа по винг чун където стандартите и наистина са винг чун и се усеща духа и философията на китайското бойно изкуство като влезеш, плюс това мой роднина който тренираше смесени бойни спортове, беше попаднал под демонстрацията на 66 годишен майстор от хонг конг, който е на обиколка около България, и раотите които той показа, бяха на светлинни километри от тези който вие и Миленко Козлица покавате, това е уважавам стилът ви какво всяко БИ, но не бих избрал мико кунг фу Качена снимка - Зад гърба ми може да е малко, но горе доло знам на какво се гради китайското бойно изкутсво, а при Мико кунг фу това липсва...

Това мнение е редактирано от Shen: 09 март 2012 - 15:36


#5 Kalanag

Kalanag

  Нов участник

 • Изпитателен Срок
 • 17 мнения
 • Пол:Мъжки
 • БИ:Муай Тай

Публикувано: 09 март 2012 - 14:47

Пич, ти просто си поредния който живее във филм. Може да съжаляваш, че не си се записал на спортни танци. За 6 години щеше да станеш перфектен. Там поне има все хубави мадами :)
Ако натегнеш много струната-ще се скъса, ако я оставиш хлабава-няма да свири. Да се учиш-значи да се променяш. Линията на просветлението е Средният път-линията между противоположните крайности. Буда

#6 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 09 март 2012 - 15:52

Доста арогантно поведение получих от трениращ Мико Кунг Фу, едва ли не той изкара МКФ - (Мико Кунг Фу), най-ефективното и най-доброто БИ в България. Е извинявайте господа от МКФ, но това не е поведение което един учител, какъвто той се представи не трябва да го има... Разговорът го имам в хронология и мога да го предоставя на всеки един от вас, за да видите арогантсноста на МКФ и най-вече опита да изкара МКФ най-безупречното БИ в България, незнам кой нормален сенсей или сифу, ще тръгне да говори кой е победил на спаринг, и колко е готов да се изправи срещу мен, знаейки че е с 20 години по голям сигурно ... Това е доста не тактично, да плюеш другите школи, в съответсвие на това аз съвсем формално предложих, като МКФ е толкова перфектно, защо не отидете да направите отворена тренировка с някоя рандом школа, след което последва хиляди извинения и заплахи, че ще ям шамари от МКФ нинджи и да внимавам, и ако съм желаел да предоставя телефона на този господин, който дори не познавам по име, за да направя спаринг с него .. Доста прилягащо поведение на един дълго практикуващ майстор по китайско БИ, съжелявам, но МКФ, не може да покаже и научи нищо повече от арогантност и надменчивост :) Но какво да направите, "безпортана ви сила и мощ" така ви кара да правите :D

Най-жалкото нещо в този разговор не беше, хвалитбата кой е победил този господин, а че ако продължавам с изказванията си че МКФ не било ефективно, ще ям шамари. Също така и че съм шубе, понеже не искам да предоставя телефона си на този господин, да се срещнем да се бием.. Съжелявам, но аз тази тема я пуснах с цел да си изясня проблема, който имам, а не да получавам заплахи от МКФ членове и предложения за спаринг, само защото не харесвам стилът им :)

#7 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 09 март 2012 - 16:01

Модератора може да заключи или изтрие темата,
Благодаря
Редакция :
Цъ, тъкмо да я изтрия и ми стана интересно! ПП, А, най-обичам да ми казват какво да правя :)

#8 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 09 март 2012 - 19:13

Модератора може да заключи или изтрие темата,
Благодаря
Редакция :
Цъ, тъкмо да я изтрия и ми стана интересно! ПП, А, най-обичам да ми казват какво да правя Качена снимка


Не виждам какво интересно има ;), а и нещо сайта ви позападна днеска ;) на какво ли се дължи това

#9 Доктора_

Доктора_
 • Гости

Публикувано: 09 март 2012 - 22:30

Баси, и тука нинджи се появиха; направо няма да излизам вечер - става страшно!..........Качена снимка
 • Bersek and Shen харесват това

#10 Борил Караиванов

Борил Караиванов
 • Дао
 • 154 мнения

Публикувано: 09 март 2012 - 23:23

На мен също ми стана интересно. Преди да помоля за хронологията на разговора и името на човека, който е отправял заплахите, може ли да знам кой се крие зад псевдонима Shen? Благодаря, предварително!

Това мнение е редактирано от Борил Караиванов: 09 март 2012 - 23:43

Знанието е сила!

#11 Teodor Totev_

Teodor Totev_
 • Гости

Публикувано: 10 март 2012 - 20:38

Доста арогантно поведение получих от трениращ Мико Кунг Фу, едва ли не той изкара МКФ - (Мико Кунг Фу), най-ефективното и най-доброто БИ в България. [...]


Твърдението ти е доста тежко, а в крайна сметка е напълно анонимно и неопределено. Не става ясно нито ти кой си, нито кой ти го е казал, нито къде този някой тренира, нито при кого тренира, а всъщност нито дали въобще наистина тренира Мико Кунг Фу. Добре е да си малко по-подробен за подобно обвинение, а ако прецениш за по-удачно, може да ни го пратиш и само на лично съобщение.

А относно главната тема: всеки може да си избира свободно какво да тренира и какво да харесва или да не харесва. В крайна сметка, това, което ни обединява в този форум, е, че тренираме, а какво и как точно тренираме са вече подробности.
 • Bersek харесва това

#12 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 11 март 2012 - 22:10

Не ме разбирайте правилно, нищо лошо нямам насочено към преподаващия в Казанлък, този човек който отправи заплахите в скайп, нещо Алекс се пишеше, и доста уверно искаше да се срещем "да потренираме", можете да я поискате от него да не кажете, че съм преправял нещо, чисто и просто му казах, след обясненията му кой е победил на спаринг, да застане зад думите си като пробва школата си срещу някоя друга от Бургас, след което послевдаха заплахи, внимавай да не ядеш шамари дай си телефона да потренираме като дойда в София и тн.

#13 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 11 март 2012 - 23:28

Ето сега ще поставя хронологията на вашият фанатизиран член от Мико Кунг Фу и да поясня Mikesh съм аз просто си смених името Качена снимка

[3/9/2012 13:48:04] алекс: Здравейте, slaughter_you! Искам да ви добавя в Skype. алекс. zdravei vidqh che se zanimavash s ving chun bih iskal da obsydim nqkoi neshta:)

[3/9/2012 13:48:04] Tencho Dimitrov: Tencho Dimitrov размени пълномощно с алекс.

Mikesh: Pi4
Mikesh: az te poznawam
Mikesh: treniral sym s teb
Mikesh: nishto li4no protiv miko kungfu nqmam no ne mi hareswa metodikata mu otli4awa se ot tradicionata
Mikesh: tova e

В началото ми говоти общи приказки и ми развива теории за ефектиност, за да не се получава спам и излишни постове, ще прескоча към по съществената част


[3/9/2012 14:23:31] алекс: potrenirai tam pri drugite tradicionnite stilove i kato zadobreesh shte se radvam da se sreshtnem da vidim kak shte ti prorabotqt neshtata:)
[3/9/2012 14:23:41] алекс: a ot sporovete golqm smisyl nqma
[3/9/2012 14:23:49] алекс: praktikata pokzava koe kak
[3/9/2012 14:24:05] алекс: za tova trenirai seriozno i kato si gotov shte se radvam da potrenirame zaedno:)
[3/9/2012 14:24:06] Mikesh: като ви стана на годините
[3/9/2012 14:24:08] Mikesh: с радост
[3/9/2012 14:24:10] Mikesh: ще дойда
[3/9/2012 14:24:24] алекс: e ako si po- mlad daje i predimstvo shte imash
[3/9/2012 14:24:36] Mikesh: не мисля че от физическа гледана точка
[3/9/2012 14:24:41] Mikesh: е така
[3/9/2012 14:24:53] алекс: a inache moga i da te pusna s nqkoi ot moite uchenici na tvoite godini i tvoq opit da vivm rezultata ako te pritesnqva neshto:)
[3/9/2012 14:25:00] Mikesh: добре


След като започна отправянията за така наречените покани за 'обща тренировка', започна да се чувства напрежението с , което този господин ми пишеше

[3/9/2012 14:25:20] алекс: ti kolko godini si mejdu drugoto
[3/9/2012 14:25:22] Mikesh: на 18
[3/9/2012 14:25:29] алекс: da vidq az dali imam talkyv uchenik
[3/9/2012 14:25:42] Mikesh: кой сержо ли ще ми пуснете
[3/9/2012 14:25:47] Mikesh: Качена снимка
[3/9/2012 14:26:04] алекс: a imam edno momche na tri mesec na 16 godini moje s nego
[3/9/2012 14:26:16] алекс: serjo ne e treniral optdavna
[3/9/2012 14:26:25] алекс: toi izkara dva tri meseca i ne sym go vijdal ot togava
[3/9/2012 14:26:34 | (14:27:00 — редактирано)] алекс: no dori i toi moje da te probva ne e problem:)

[3/9/2012 14:26:50] Mikesh: самоуверието
[3/9/2012 14:27:01] Mikesh: на всичките в мико кунг фу е голямо явно
[3/9/2012 14:27:07] Mikesh: а то пречи понякога
[3/9/2012 14:27:16] алекс: ami chovek kato znae che trenira kachestveno i pravilno normalno da e uveren
[3/9/2012 14:27:26] алекс: a kolebanieto tvoeto mi e qsno ot kyde idva:)
[3/9/2012 14:27:29] Mikesh: прекалено е
[3/9/2012 14:27:35] Mikesh: вашето
[3/9/2012 14:27:48] Mikesh: но нека

[3/9/2012 14:27:49] алекс: taka e to za tova vsichki qdat shamari ot miko:)

[3/9/2012 14:30:35] Mikesh: ок
[3/9/2012 14:30:38] Mikesh: ходете се пуснете
[3/9/2012 14:30:40] Mikesh: срещу
[3/9/2012 14:30:46] Mikesh: някой школа
[3/9/2012 14:30:47] Mikesh: и снимайте
[3/9/2012 14:30:55] Mikesh: да видим
[3/9/2012 14:30:57] алекс: mi kato otidesh i potrenirash s nego neshtata se useshtata kakvo poveche mi trqbva da si dokazvam
[3/9/2012 14:31:04] Mikesh: тренирал съм
[3/9/2012 14:31:05] Mikesh: видял съм
[3/9/2012 14:31:11] Mikesh: няма какво да ме обеждавате в празни приказки
[3/9/2012 14:31:16] алекс: mi idvali sa ot drugi shkoli specialno pri men
[3/9/2012 14:31:33] алекс: dori i razni s visoki stepeni i ot lun ting isntruktori s po 7 stepen
[3/9/2012 14:31:34 | (14:31:47 — редактирано)] Mikesh: ходете се пуснете срещу някой японско бойно изкуство където само спаринги им дай да се бият
[3/9/2012 14:31:52] алекс: deto se vodqt sihing i da ne ti kazvam kaka sa hvuyrchali iz zalata akmo li pri jrechko da otidat
[3/9/2012 14:32:00] алекс: da probval sym
[3/9/2012 14:32:06] алекс: sreshtu kudo naprimer
[3/9/2012 14:32:29] алекс: daje s ediniq o ttehnite deto beshe vzel 1 mqsto na mma v dupnica systezanieto deto beshe minalata godina
[3/9/2012 14:32:57] алекс: osven tova e idval pri men i republikanski shampion po muai tai da trenira

Чак пък 7 степен, макар и много да не съм запознат, 7 степен звучи доста силно, явно този Алекс, е имал срещи с доста здрави майстори от Тибет ? Нямаше да се трогна ако беше казал, че е имал спаринг и със самият Eмил Kостов... всякакви шампиони са идвали при този човек, какво ли да си мисля ?

[3/9/2012 14:35:37] Mikesh: някой клип да видим
[3/9/2012 14:35:41] Mikesh: дайте
[3/9/2012 14:35:48] алекс: che to mnogo ima v neta
[3/9/2012 14:35:55] алекс: v you tuba i cql kanal
[3/9/2012 14:35:56] Mikesh: ма не където
[3/9/2012 14:35:59] Mikesh: жечко мачка
[3/9/2012 14:36:02] Mikesh: учениците си
[3/9/2012 14:36:03] Mikesh: направете
[3/9/2012 14:36:05] Mikesh: един
[3/9/2012 14:36:08] алекс: ima i s miko
[3/9/2012 14:36:10] Mikesh: отворен
[3/9/2012 14:36:14] Mikesh: кръг

[3/9/2012 14:36:23] алекс: da ima i otvoreni trenirovki postoqnno
[3/9/2012 14:36:30] Mikesh: не господине
[3/9/2012 14:36:32] алекс: i v sofiq na 7 beshe takava trenirovkata
[3/9/2012 14:36:38] Mikesh: говоря ви съвсем
[3/9/2012 14:36:40] Mikesh: различноНищо лично, но до колкото съм се ровил в интернет и в страницата, съм намерил видео където господин Златков, работи над учениците си, а според думите на Алекс, има видеота където той води свирепи едва ли не спаринги с най-различни майстори дошли на отворената тренировка да предизвикат учителите и учениците на МКФ...


[3/9/2012 14:41:00] алекс: ta link nqma li i ti da dadesh za primer po- efektivni neshta da vidim
[3/9/2012 14:41:10] Mikesh: какъв линк да ви дам
[3/9/2012 14:41:11] Mikesh: казвам ви
[3/9/2012 14:41:14] Mikesh: за да
[3/9/2012 14:41:18] Mikesh: защитите словата
[3/9/2012 14:41:18] Mikesh: си
[3/9/2012 14:41:22] Mikesh: и хвалитбата
[3/9/2012 14:41:25] Mikesh: на мико кунг фу
[3/9/2012 14:41:30] Mikesh: предизвикайте някоя школа за
[3/9/2012 14:41:36] Mikesh: обмяна на опит в София
[3/9/2012 14:41:41] Mikesh: и документирайте

[3/9/2012 14:41:42] алекс: raznira se s udovolstvie shte pokaja kakvoito vi interesuva i na praktika
[3/9/2012 14:41:43] Mikesh: в сайта си
[3/9/2012 14:41:52] Mikesh: Добре

[3/9/2012 14:42:03] алекс: minavam i prez sofia
[3/9/2012 14:42:18] алекс: a i v zalata mi vseki e dobre doshyl mogo sa idvali i nikoi ne sym vryshta do sega
[3/9/2012 14:42:38] алекс: koito iska vinagi mojem da sravnim neshtata nikakvo dertove:)

[3/9/2012 14:42:49] Mikesh: не сравнявайте нещата с мен
[3/9/2012 14:42:52 | (14:42:54 — редактирано)] Mikesh: аз съм начинаещ
[3/9/2012 14:43:03] Mikesh: като делата са ви толкова големи


След като не можах да достигнем до консенсус, а той не спря да ме подканва за клипове и доказателства кое било по-ефективно от стилът му, и след крайната му фанатична позиция, че няма по-ефективно от МКФ, аз чисто формално каквито са му заплахите по-надоло, предполагам че са такива, предложиш, така добре работещата му школа в която са идвали всякакви шампиони по негови думи, да направят едина среща срещу някоя избрана от тях школа и да документират в интернет и да ми покаже дали наистина е такъв майстор и ефектинвна машина за бой каквато ми се показва, това не ме трогва, защото който тренира бойни изкуства, за да ги използва за насилие, той неможе да реши проблемите в обществото, не ли така ? Един майстор беше казал, ако тренираш бойно изкуство - винг чун да се биеш с него, по-добре се посвети на изкуството да станеш невидим ...

[3/9/2012 14:48:51] алекс: kato gledam nared shkolite se p[redizvikvat:)
[3/9/2012 14:49:17] алекс: tova mai e otshumqlo malko vyv vremeto vyv vremenata ot dinastiite v kitai kogato e imalo predisvikatelskta otkriti struva mi se
[3/9/2012 14:49:44] алекс: zad slovata si zastavame s kachestvata si koito se symnqva i go interesuva sme otkriti za trenirovki

[3/9/2012 14:49:52] Mikesh: Иронията ви няма да ви спаси господине
[3/9/2012 14:50:08] алекс: ama tebe ne mislq da te ubejkdavam v neshto si shtom si si reshil tvoq volq
[3/9/2012 14:50:08] алекс: Качена снимка
[3/9/2012 14:50:41] алекс: otivai si tam pri tradiciite i se nadqvai nqkoi den asmo da ne popadnesh na nqkoi deto naistina se e zanimava lseriozno s po- praktichni neshta
[3/9/2012 14:50:42] алекс: uspeh:)

[3/9/2012 14:50:44] Mikesh: Вие в този разговор, нищо друго не ми казахте освен колко е ефективно и методично мико кунг фу-то и какви хора сте побеждавали, а когато ви предложиш да направите отворена среща почнахте да овъртате и да ми казвате кое колко е отшумяло
[3/9/2012 14:51:17] алекс: kakto i da e
[3/9/2012 14:51:20] алекс: ti si izbirash

[3/9/2012 14:51:22] Mikesh: не е както и да е
[3/9/2012 14:51:23] Mikesh: но
[3/9/2012 14:51:25] Mikesh: все тази
[3/9/2012 14:51:32] Mikesh: вие избирате приказките пред действията

[3/9/2012 14:51:45] алекс: az veche sym minal po tozi pyt sega e tvoi red da go izvyrvish i sled vreme pak shte si govorim:)
[3/9/2012 14:51:53] Mikesh: Никой себеуважаващ се майстор по БИ не говори кой
[3/9/2012 14:51:55] Mikesh: е победил
[3/9/2012 14:51:59] Mikesh: и колко е добър

[3/9/2012 14:52:26] алекс: shtom kazvash:)
[3/9/2012 14:53:57] Mikesh: Хората се съдят по делата им не по словата

[3/9/2012 14:58:07] алекс: az izlizam napred s moite si umeniq a ne s prikazki
[3/9/2012 14:58:18] алекс: da shte ti go pokaja s udovolstvie

[3/9/2012 14:58:58] алекс: dai nqkakvo telefonche da se chuem i tezi dni kato minavam shte yti zvynna za trenirovka

[3/9/2012 15:00:26] алекс: da ela ili do burgas napravo ako imash pyt v zalata syshto
[3/9/2012 15:00:40] алекс: a inache dai telefon ako iskash tezi dni da se vidim v sofia

[3/9/2012 15:00:55] Mikesh: gospodine
[3/9/2012 15:00:58] Mikesh: ne iskam da predostavqm
[3/9/2012 15:01:03] Mikesh: li4niq si telefon na 4ovek koito ne poznawam

[3/9/2012 15:01:18] алекс: da be shoto te fana shubeto qvno
[3/9/2012 15:01:20] алекс: normalno


Към края нещата започнаха да дотегват, защото нито аз отсъпвах, нито той до сега не беше кой знае какво, но в крайните редове на нашият спор, Алекс не му издържаха нервичките и се изпусна, като каза вземете издайте една книга, и аз казах каква за славата на майсторите по мико кунг фу, арогантни типове ..

[3/9/2012 15:04:15] алекс: da da i kato se sreshtensh nqkoi den s nqkoi ot miko i kato izqdesh shamarite da ne kajesh che ne sam te predupredil posle
[3/9/2012 15:04:21] алекс: Качена снимка

[3/9/2012 15:04:39] Mikesh: вижте, наистина неприятен ми беше този разговор, с вас надявам се да не се чуем повече,
[3/9/2012 15:04:47] алекс: ama to si e za tebe v lkraina smetka
[3/9/2012 15:04:52] Mikesh: а от тези мико кунг фу нинджи не ме е страх
[3/9/2012 15:04:58] алекс: heh shubeto a:)
[3/9/2012 15:05:01] Mikesh: нека ме срещат на пътя
[3/9/2012 15:05:06] Mikesh: и на ме нашамарят

[3/9/2012 15:05:08] алекс: takiva strahlivci kato tebe qsni sa mi
[3/9/2012 15:05:19] Mikesh: надменен тип
[3/9/2012 15:05:20] Mikesh: сте

[3/9/2012 15:05:21] алекс: ai chao i priqtno qdene na shamari ti pojelavam:)
[3/9/2012 15:05:26] Mikesh: заповядайте
[3/9/2012 15:05:36] Mikesh: само това ще ви кажа

[3/9/2012 15:05:38] алекс: molq:)
[3/9/2012 15:05:47] алекс: kazvam go za tvoe doboro ama

[3/9/2012 15:05:51] Mikesh: еми нека
[3/9/2012 15:05:53] Mikesh: провайте се

[3/9/2012 15:05:58] алекс: sled vreme moje i da mi blagodarish zapomni mi dumite
[3/9/2012 15:06:00] Mikesh: да ме накарате да ям шамари
[3/9/2012 15:06:10] Mikesh: аз проблем нямам

[3/9/2012 15:06:16] алекс: ami to nqma kak kato ne iskash da se vidim da potrenirame
[3/9/2012 15:06:21] алекс: Качена снимка


Ех тези негови тренировки, направо става жалък, и излага цялата МКФ верига из България, доста достойно, всеедно аз да тръгна да предлагам да се бия с някой първокласник, доста голямо достойнство ще има в тази среща.

[3/9/2012 15:07:54] алекс: ai stavam che rabota me chaka nqmam poveche vreme za bezmisleni prikazki
[3/9/2012 15:07:59] алекс: uspeh v nachinaniqta:)

[3/9/2012 15:08:07] Mikesh: uspeh v razdavaneto na 6amari
[3/9/2012 15:08:12] Mikesh: kum horata koito ne vi hareswat

[3/9/2012 15:08:19 | (15:08:35 — редактирано)] алекс: a na tebe v poemaneto:)
[3/9/2012 15:08:21] Mikesh: miko ninjite pulzqt navsqkade
[3/9/2012 15:08:32] Mikesh: koito ne gi hareswa biva nakazwan
[3/9/2012 15:08:36] Mikesh: (chuckle)
[3/9/2012 15:08:43] Mikesh: vse taq
[3/9/2012 15:08:51] Mikesh: vse su6tite 6te si ostanete

[3/9/2012 15:09:00] алекс: kakto i da e aide che dostatychno vereme uizgubih veche
[3/9/2012 15:09:03] алекс: chao za sega

[3/9/2012 15:09:11] Mikesh: dovijdane
[3/9/2012 15:09:34] алекс: i ako reshihs neshto za trenirovka ili te interesuva neshto mojesh da pishesh nqma problem
[3/9/2012 15:10:03] алекс: i po- smelo s telefona ako ti se trenira
[3/9/2012 15:10:08] алекс: Качена снимка


След което аз блокирах господина, защото не желая да чувам, заповядайте да си направим среща, аз съм тренирал тай бокс шампиони, Жечко се е биел срещу незнам си кой в отворени тренировки, при мен са идвали от клуб незнам си кой там, 7 степен тибетски убийци, е съжелявам, но това е чиста проба ефтино говорене, съжелявам ако съм засегнал някой от Мико Кунг Фу преподавателската асоциация, както казах в началото на темата нямам нищо лично против никой от вас, просто стилът не ми допада, не мисля че трябва да бъда офертиран от някой от преподаващите, заповадяй на спаринг, ще ядеш шамари да не си ми казал после не съм те предопредил или ще ти пусна някой от моите ученици, фиксирах Сержо, защото ми е познат, нищо лично към момчето, и тем подобни изказвания дай си телефона, ако толкова много пращите от енергия, не отправяйте като този Алекс оферти към начинаещи или хора който 100 процента можете да победите за спаринг или обмяна на опит или както вие явно се изрязявате да потренираме заедно, има стотици майстори в България по БИ, искайте обмяна на опит и тренировки заедно с тях, етиката и достойнстово не е там да снимате как пробивате позицията на учениците си, и да го качвате в интернет, Извинявайте за неудобството, но не мисля че когато някой не харесва стил или нещо което се различава от интересите ви , трябва да има заплахи и такива неравностойни покани Качена снимка Благодаря и се надявам повече такива изказвания да няма, защото всеки човек има достоинство и уважение, което не позволява да бъде тъпкано, Ако някой от вас се е почувствал така, само защото не харесвам Мико Кунг Фу, нека бъда извинен, надявам се този Алекс или който и да е да не ме притеснява повече, защото ще бъда принуден, да приема някакви действия и аз Качена снимка

На мен също ми стана интересно. Преди да помоля за хронологията на разговора и името на човека, който е отправял заплахите, може ли да знам кой се крие зад псевдонима Shen? Благодаря, предварително!


Аз съм просто едно обикновено 18 годишно момче Качена снимка

Реших да проверя, кой е този човек и открих някой работи за него
http://www.sladur.co....php?uid=153000 - има профил в сладур, дава апартамент под наем в град Бургас в квартал Меден рудник - 75 квадрата, личният му телефон е 088 766 5075, продава разни боклуци в интернет, като стари тенескопи, рампамет за компютри и тем подобни, също така продава апартамент 75 квадрата в Бургас в квартал Меден Рудник, за 64 хиляди лева, явно това е апартамента който дава под наем ..

Това е което смятам, че мога да предоставя в интернет от личната му информация Качена снимка Все пак той сам я е предоставил Качена снимка

#14 толерантния

толерантния
 • Дао
 • 854 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София
 • БИ:карате

Публикувано: 12 март 2012 - 10:43

Аз съм просто едно обикновено 18 годишно момче Качена снимка

Ти просто си един нагъл 18 годишен пикльо!
 • Dezertiora харесва това

#15 толерантния

толерантния
 • Дао
 • 854 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София
 • БИ:карате

Публикувано: 12 март 2012 - 10:49

:)

Това мнение е редактирано от толерантния: 12 март 2012 - 10:52


#16 jzlatkov_

jzlatkov_
 • Гости

Публикувано: 12 март 2012 - 11:58

Здравейте!
По тази тема не виждам какво да пиша , просто с 2 -3 изречения е приключена за мен .

Въпросният тинейджър е бил на тренировки мисля около месец - физика 0 , координация 0 - , умения - 0 , самочувствие и оправдания - 6 .

И въпреки толеранса към него явно няма и минимално уважение . Човек с умения на мекотело не ми е интересен / няма да вадя стари кадри - снимам почти винаги в клипче нов човек и му показвам как е бил след време да види разликата в своите способности / , а споменаването на киокошинкай в темата пък въобще не знам за какво е - защото е на светлинни години... и от там Качена снимка .

Тенчо , вземи порасни малко ! Онези пари които още дължиш на клуба - почерпи се едно мляко .!Поздрави на всички .!

Това мнение е редактирано от jzlatkov: 12 март 2012 - 12:00


#17 Стефан_

Стефан_
 • Гости

Публикувано: 12 март 2012 - 14:03

Аз пък недоумявам, как се стигна до реклама и антиреклама на Мико Бойни Изкуства( това май засега е последното видоизменяне на името и абревиатурата).
Някой пита нещо за Винг Чун и хоп, някой мераклия да прилапа шарана към новата и най-екстра школа решава, че това пряко го засяга.
Както казах преди доста време, аз за Мико няма да пиша във вашите теми, но ми се струва, че не е умесно да се мешате в чуждите.
Може, ако искате да помогнете на момчето, да го насочите към някоя школа за киокошинкай, или винг чун(май това беше и заглавието на темата!).
Все пак, понеже се настанихте трайно в темата, ще кажа и аз едно две неща:
1. При Мико нещата не се учат за 6 години( справка нагоре по темата), защото след като прекарах 10 ми бе казано от БК, че още ме тествали дали съм лоялен.
2. Аз поне до момента не съм виждал клип на практикуващи МКФ, на който ученикът да работи.
3. Толерантиния е много "толерантен", като се обръща към опонента си с думи, като "нагъл" и "пикльо".
4. Жечко, всеки иска да е тренер на Тайсън, ама нема как- той си е само един. Много ми е интересно, кой предлагаш да се занимава с мекотелите- щото съгласи се, че и те имат право да са информирани, или пък не!?.
5. БК си получи отговорите, след които, евентуално би се изказъл в своя единствен и неповторим стил:
-питащия се казвал Тенчо
-защитникът на правата вяра Алекс( + кракто работно досие)
-и без да иска, хронологията вече е представена
 • Shen харесва това

#18 jzlatkov_

jzlatkov_
 • Гости

Публикувано: 12 март 2012 - 15:26

Аз пък недоумявам, как се стигна до реклама и антиреклама на Мико Бойни Изкуства( това май засега е последното видоизменяне на името и абревиатурата).
Някой пита нещо за Винг Чун и хоп, някой мераклия да прилапа шарана към новата и най-екстра школа решава, че това пряко го засяга.
Както казах преди доста време, аз за Мико няма да пиша във вашите теми, но ми се струва, че не е умесно да се мешате в чуждите.
Може, ако искате да помогнете на момчето, да го насочите към някоя школа за киокошинкай, или винг чун(май това беше и заглавието на темата!).
Все пак, понеже се настанихте трайно в темата, ще кажа и аз едно две неща:
1. При Мико нещата не се учат за 6 години( справка нагоре по темата), защото след като прекарах 10 ми бе казано от БК, че още ме тествали дали съм лоялен.
2. Аз поне до момента не съм виждал клип на практикуващи МКФ, на който ученикът да работи.
3. Толерантиния е много "толерантен", като се обръща към опонента си с думи, като "нагъл" и "пикльо".
4. Жечко, всеки иска да е тренер на Тайсън, ама нема как- той си е само един. Много ми е интересно, кой предлагаш да се занимава с мекотелите- щото съгласи се, че и те имат право да са информирани, или пък не!?.
5. БК си получи отговорите, след които, евентуално би се изказъл в своя единствен и неповторим стил:
-питащия се казвал Тенчо
-защитникът на правата вяра Алекс( + кракто работно досие)
-и без да иска, хронологията вече е представена


Стефко , чел си постовете не между редовете а между твойте ненадживени минали преживявания . Казвал съм ти преди , преживей нещата с МКФ и си продължи да си тренираш , с които имаш интерес .

Въобще няма да се спомене МКФ в темата , ако не се започна точно с това , от конкретната "шматка ", защото от келешки постове стават една камара драми по форумите .

За мене си ще ти пиша че не искам тайсън . искам сериозни хора , които им харесва това което правим , и да вървим заедно напред , а когато се разделим да се поздравяваме по улиците . Искам нормално хора .

Толерантния е преценил доста точно Тенчо , от постовете му даже и да не го познава . и съм сигурен че и при тебе има една камара такива хора .

И не разбирам какво защитаваш пък ти в момента .

Дай си контактите на Тенчо и го върни в традицийте и автентичното китайско преподаване - от което в ВЧ по начина по които се разбира - това е изрязано изцяло .

#19 Енсифер

Енсифер
 • Дао
 • 177 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София
 • БИ:Кенджутсу, Средновековна Фехтовка

Публикувано: 12 март 2012 - 15:48

.... Не знам нищо за момчето, освен постовете му, и макар да не е подходил особено коректно към ситуацията, въпросноят Алекс или който там е също не се е държал особено достойно и адекватно, като се има впредвид, че е възрастен човек и би трябвало да не реагира по такъв начин. Обстоятелствата са едно, нп всеки има право да заяви, че едно доджо не му допада като подбод към преподаването и си търси друго. Аз съм имал подобни преживявания, просто считам, че за бившите си инструктори човек трябва да говоти или добро, или нищо. Каквито и да са били, все пак са ти отделяли време и са ти давали знания. Но не е и коректно така да се нахвърляте върху младежа, просто защото се е изказал малко по-остро срещу определен стил или школа. Особено когато има явни данни за Некоректно юоведение от страна на трениращи в същата тази школа.

#20 Shen_

Shen_
 • Гости

Публикувано: 12 март 2012 - 17:05

Здравейте!
По тази тема не виждам какво да пиша , просто с 2 -3 изречения е приключена за мен .

Въпросният тинейджър е бил на тренировки мисля около месец - физика 0 , координация 0 - , умения - 0 , самочувствие и оправдания - 6 .

И въпреки толеранса към него явно няма и минимално уважение . Човек с умения на мекотело не ми е интересен / няма да вадя стари кадри - снимам почти винаги в клипче нов човек и му показвам как е бил след време да види разликата в своите способности / , а споменаването на киокошинкай в темата пък въобще не знам за какво е - защото е на светлинни години... и от там Качена снимка .

Тенчо , вземи порасни малко ! Онези пари които още дължиш на клуба - почерпи се едно мляко .!Поздрави на всички .!


Сега съм държал и пари на клуба така ли ? Май ме бъркате със Стефан :) а и излишно ви подчертах като дойдох при вас, че идвам със сериозна травма от айкидото, май тва не го помните а? От всичките коментари само тва прочетох, извинявайте много Жечко, точно ей сега едно мляко отивам да пия, върляте се тука всичките от Мико да говорите, пък написах само единствено да не ми се предлагат тренировки от клубовете Ви, след което почнахте да дигате пушилка, ако преди 4 години когато идвах с един тон контузии, заради 'майстори' по БИ, извинявай :) А и парите ви се издължих още когато ми дадахте онзи лист да попълня, когато някъв пич ви блъсна колицата и и строши фара ;) Нещо не си спомняте както трябва