Към съдържанието


Снимка
- - - - -

Семинар по Ескрима с ГМ Любомир Йорданов 14-15.03.2015

семинар 14 - 15.03.2015

  • Please log in to reply
В тази тема няма мнения

#1 Bobby

Bobby
  • Дао
  • 52 мнения
  • Пол:Мъжки
  • От:София

Публикувано: 19 февруари 2015 - 10:15

СЕМИНАР

14 - 15.03.2015

 

по

 

 Филипински бойни изкуства

ДОСЕ ПАРЕС ЕСКРИМА, Арнис, ЕСКРИДО

logost.jpg

 

Уважаеми приятели,

 

Кунфу център “Сюангуей” с удоволствие Ви кани да вземете участие в пролетния семинар по Ескрима Досе Парес и Ескридо (Арнис, Ескрима, Филипино Кали) в София.

                         

Преподавател ще бъде грандмайстор Любомир Йорданов*.

 

Филипинските бойни изкуства се изучават самостоятелно или в съчетание с други стилове.

Ако практикувате други бойни изкуства, Филипинските техники биха Ви дали и обогатили с допълнителни качества, без да влизат в разрез с Вашата основна практика.

Поради прогресивната система за трениране и специалния метод на преподаване могат да вземат участие не само напреднали, но и начинаещи, нямащи опит в боравенето с каквито и да било оръжия.

 

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

 

Тема: Ще обхваща ФБИ /филипински бойни изкуства/, Досе Парес Ескрима, Арнис, Ескридо, в диапазоните на работа с единична, двойна палка, нож и палка и нож.

 

Препоръчително е носенето на две палки и два учебни ножа на човек.

 

Място на провеждане: гр. София

 

Време на провеждане:

14.03.2014г /събота/ от 12,00 - 17,30ч.

15.03.2014г /неделя/ от 12,00 - 17,30ч.

 

Такса за семинара:

60лв. за целия семинар

40лв. за един ден

 

За повече информация и контакт:

Божидар Станчев

тел: 0898 761 809

e-mail: bostex@abv.bg

             www.xuangui.com

             www.imasti.org

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министреството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност).
Член на
IACSP (
Международна асоциация на специалистите по сигурност и антитероризъм)

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 43 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 35 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

Любомир Йорданов е Гранд майстор в Джийт Кун До и 8 дан черен колан по Досе Парес Ескрима/Ескридо.  Представител е на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Гранд майстор Ричард Бустило, на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете и на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.                                     


Това мнение е редактирано от Bobby: 19 февруари 2015 - 10:16