Към съдържанието


Снимка
- - - - -

Семинар по JKD с ГМ Любомир Йорданов през май 2015

jkd thai boxing jeet kune do boxing savate kick boxing jun fan kung fu

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bobby

Bobby
  • Дао
  • 55 мнения
  • Пол:Мъжки
  • От:София

Публикувано: 04 април 2015 - 19:05

                     СЕМИНАР

                        30 - 31.05.2015

 

                      по

 

       джийт кун до – интелигентният бой

/джун фан кунфу, сават, кик, тай и западен боксинг/

 

Уважаеми приятели,

 

Кунфу център “Сюангуей” и ИМАСТИ с удоволствие Ви канят да вземете участие в пролетния семинар по Джийт Кун До/Джун Фан Кунфу (JKD КИК Боксинг, JKD Тай боксинг, Западен боксинг, JKD Сават ) в София.

                         

Преподавател ще бъде грандмайстор Любомир Йорданов.

 

Концепциите на JKD, създадени от Брус Лий, се изучават самостоятелно или в съчетание с други стилове. Ако практикувате други бойни изкуства, концепциите на JKD биха Ви обогатили и дали  допълнителни качества, без да влизат в разрез с Вашата основна практика.

Поради прогресивната система за трениране и специалния метод на преподаване, могат да вземат участие не само напреднали, но и начинаещи и хора без никакъв опит.

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

 

Тема: Ще обхваща Джийт Кун До /JKD/ - интелигентният бой, Джун Фан Кунфу, JKD КИК Боксинг, JKD Тай боксинг, Западен боксинг, JKD Сават и филипински кик бокс /панантукан/ и боксиране /панаджакман/. Преходи към граплинг диапазона чрез приомите на изолиране и капаниране.

 

Препоръчително е носенето на чифт боксови или уредни ръкавици.

 

Място на провеждане: гр. София

 

Време на провеждане:

30.05.2015 г /събота/ от 12,00 - 17,00ч.

31.05.2015 г /неделя/ от 12,00 - 17,00ч.

 

Такса за семинара

70лв. за целия семинар

50лв. за един ден

 

За повече информация и контакт:

фул инструктор Божидар Станчев

тел: 0898 761 809

e-mail: bostex@abv.bg

             www.xuangui.com

             www.imasti.org

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министреството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност).
Член на IACSP (Международна асоциация на специалистите по сигурност и антитероризъм)

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 43 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 35 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

Любомир Йорданов е Гранд майстор в Джийт Кун До и 8 дан черен колан по Досе Парес Ескрима/Ескридо.  Представител е на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Гранд майстор Ричард Бустило, на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете и на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.                                                                                                                                                                                                   

Прикачени умалените снимки

  • IMG_0359800x600.jpg


#2 Bobby

Bobby
  • Дао
  • 55 мнения
  • Пол:Мъжки
  • От:София

Публикувано: 12 май 2015 - 19:47

Скъпи приятели,

Искаме да ви съобщим, че поради обективни причини семинарът на ГМ Любомир Йорданов се отлага за по-късен период, за което учтиво се извиняваме!

Ще ви държим в течение за неговото провеждане, затова  моля следете сайта ни или Фейсбук!Also tagged with one or more of these keywords: jkd, thai boxing, jeet kune do, boxing, savate, kick boxing, jun fan kung fu