Към съдържанието


Снимка
- - - - -

Семинар по JKD с ГМ Любомир Йорданов 14-15.11.15г.

jkd grappling kick boxing svate boxing

 • Please log in to reply
В темата има 3 мнения

#1 Bobby

Bobby
 • Дао
 • 55 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София

Публикувано: 05 октомври 2015 - 11:03

СЕМИНАР по Джийт кун до – интелигентният бой

14 - 15.11.2015

 

по

 

Джийт кун до – интелигентният бой

/джун фан кунфу, ескрима, сават, кик, тай и западен боксинг/

 

Уважаеми приятели,

Кунфу център “Сюангуей” и ИМАСТИ с удоволствие Ви канят да вземете участие в зимния  семинар по Ескрима и Джийт Кун До/Джун Фан Кунфу (JKD КИК Боксинг, JKD Тай боксинг, Западен боксинг, JKD Сават) в София.                     

Преподавател ще бъде грандмайстор Любомир Йорданов.

Концепциите на JKD, създадени от Брус Лий, се изучават самостоятелно или в съчетание с други стилове. Ако практикувате други бойни изкуства, концепциите на JKD биха Ви обогатили и дали  допълнителни качества, без да влизат в разрез с Вашата основна практика.

Поради прогресивната система за трениране и специалния метод на преподаване, могат да вземат участие не само напреднали, но и начинаещи, дори хора без никакъв опит.

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

Тема:

 

- Джийт Кун До /JKD/ - интелигентният бой, Джун Фан Кунфу, JKD КИК Боксинг, JKD Тай боксинг, Западен боксинг, JKD Сават и филипински кик бокс /панантукан/ и боксиране /панаджакман/. Преходи към граплинг диапазона чрез приомите на изолиране и капаниране.

- Ескрима /Филипино Кали/ Арнис: боравене с единична и двойна палка.

 

Препоръчително е носенето на чифт боксови или уредни ръкавици, лапи и палки.

 

Място на провеждане: гр. София, ул. Димитър Манов №18

 

Време на провеждане:

14.11.2015 г /събота/ от 12,00 - 17,00ч.

15.11.2015 г /неделя/ от 12,00 - 17,00ч.

 

 

За повече информация и контакт:

фул инструктор Божидар Станчев

тел: 0898 761 809

e-mail: bostex@abv.bg

             www.xuangui.com

             www.imasti.org

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министреството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност). Член на IACSP (Международна асоциация на специалистите по сигурност и антитероризъм).

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 43 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 35 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

Любомир Йорданов е Гранд майстор в Джийт Кун До и 8 дан черен колан по Досе Парес Ескрима/Ескридо.  Представител е на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Гранд майстор Ричард Бустило, на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете и на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.                                                   

Прикачени умалените снимки

 • JKD Lyubomir Yordanov.jpg


#2 Bobby

Bobby
 • Дао
 • 55 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София

Публикувано: 30 октомври 2015 - 12:28

Ново видео с ГМ Любомир Йорданов направено от граплинг семинарите през 2014 и 2015г.

Видео


 • Alcek харесва това

#3 Bobby

Bobby
 • Дао
 • 55 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София

Публикувано: 11 ноември 2015 - 23:03

Наближава семинарът с ГМ Любомир Йорданов - един от малцината признати Грандмайстори на Филипините и в САЩ, за това ако все още не сте се записали за участие, побързайте!#4 Bobby

Bobby
 • Дао
 • 55 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София

Публикувано: 11 ноември 2015 - 23:04

За допълнителна информация:

https://www.facebook...28604557271984/Also tagged with one or more of these keywords: jkd, grappling, kick boxing, svate, boxing