Към съдържанието


Снимка

Притеснения по време на уличен бой


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Martaka54

Martaka54

  Нов участник

 • Изпитателен Срок
 • 1 мнения
 • БИ:Бокс

Публикувано: 21 февруари 2016 - 23:10

Здравейте! Нов съм във форума и като цяло в бойните среди. Тренирам от 7-8 месеца бокс, не много сериозно, колкото да спортувам нещо и честно казано започнах 75 килограма и вече съм 68 без никакви ограничения, диети и разделни хранения. Уча, на 16 години съм и когато съм втора смяна нямам възможност да ходя на тренировки. До края на вторият учебен срок ще бъда втора смяна и забравям за тренировките и се мятам на бягане,лицеви опори,коремни преси и т.н. Сега се представих и е време е да мина директно към темата biggrin.png Мисля че имам някаква база в бокса, но ме е страх. Страх ме е, че ще му се случи нещо на противника на улицата.. Мисля че имам сила, но много се притеснявам, че ще му се случи нещо.. Мисля че проблемът е в това, че никога не съм участвал в уличен бой.. Предполагам, че уличният бой в повечето пъти продължава около 20 секунди, най-много 2-3 минути. Все пак няма как да се млатим цели 30 минути нали? Имам едно запитване към всички, които са напред с материала taunt.gif Ако удари човек в брадичката има ли голям риск да си глътне езика, защото най-много от това се притеснявам. Предполагам, че скоро ще се заблъскам с такива проблеми на улицата и се притеснявам като ударя някой в брадата и като падне да не вземе да си е глътнал езика, че ще ''мирга'' с една дума fool.gif Дайте идеи къде мога да удрям, просто да няма голям риск за противника или ми дайте съвет дали да си променя мисленето?

Любимите ми удар е ляво кроше (обратен гард съм) и десен прав, ако това ще бъде от значение. Също така дали мае гери е добър удар, ако се има в предвид, че вие удряте пръв?

 

 

 

Редакция . За това какво ще се случи на противника, виж тази тема, полезна е   http://daobg.com/ind...580#entry23763 #2 shodan

shodan

  Немска овчарка

 • Кик-бокс
 • 711 мнения
 • Пол:Мъжки
 • БИ:Kick Boxing, Kyokushinkai Karate

Публикувано: 07 март 2016 - 19:21

http://daobg.com/ind...showtopic=48397

 

Едно не разбрах - защо реши, че ще ти се налага да се биеш на улицата?

При положение, че тренираш бокс, за какви мае герита става въпрос?

 

На 16 си, демек вече трябва да имаш акъл в главата. Не след дълго ще станеш на 18, а с тази възраст идва и пълната наказателна отговорност. Колкото по-малко проблемни ситуации, толкова по-добре.


 • diqn300 харесва това
След години
ще стане скалата дребен чакъл,
без да прекъсва
вечните метаморфози
на този променлив свят