Към съдържанието


Снимка
- - - - -

Благотворителен семинар в чест на СГМ Ричард Бустильо

jkd seminar 2017

 • Please log in to reply
В темата има 2 мнения

#1 Bobby

Bobby
 • Дао
 • 55 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София

Публикувано: 13 април 2017 - 17:27

SEMINAR IN HONOUR OF OUR MENTOR, TEACHER AND FRIEND SGM RICHARD BUSTILLO. FOR INSTRUCTORS, STUDENTS AND FRIENDS OF JKD, FMA, CDPE AND IMB FAMILY.
WE WILL GATHER TO SUPPORT THE SGM BUSTILLO’S FAMILY, TO SHARE MEMORIES ABOUT OUR THEACHER AND TO DEVELOP METHODS, APPROACHES AND TECHNIQUES IN ORDER TO CONTINUE HIS MISSION AND STRENGHTEN OUR EFFORTS OF WIDESPREADING MA FOR FUTURE GENERATIONS."

GM LYUBOMIR YORDANOV IMB/ IMASTI BULGARIA

 

Благотворителен семинар в чест на нашия ментор, учител и приятел СГМ Ричард Бустильо за инструктори, студенти и приятели на JKD, Филипинските бойни изкуства, Какой Досе Парес Ескрима и IMB академията.

Чрез този семинар изразяваме активната си подкрепа към семейството на СГМ Бустильо, споделяме спомените си за нашите учители и развиваме методи, техники и подходи, за да продължим тяхната мисия и да предадем възможно най-голяма част от наследството им на бъдещите поколения в бойните изкуства.

Поради прогресивната система за трениране и специалния метод на преподаване, в семинара могат да вземат участие не само напреднали, но и начинаещи, дори хора без никакъв опит.

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

Препоръчително е носенето на чифт палки, учебен нож и чифт лапи.

 Място на провеждане: гр.София, ул.Пимен Зогравски №37, Национален спортен комплекс "Диана"/Самбо зала/

 

Време на провеждане:

20.05.2017 г /събота/ от  12,00ч - 17,00ч

21.05.2017 г /неделя/ от 10,00ч - 15,00ч

 

Такса за семинара: 100 лв.

 

За повече информация и контакт:

старши инструктор Божидар Станчев

тел: 0898 761 809

e-mail: bostex@abv.bg

            www.xuangui.com

            www.imasti.org


Това мнение е редактирано от Bobby: 13 април 2017 - 18:11


#2 diqn300

diqn300
 • Дао
 • 34 мнения

Публикувано: 15 април 2017 - 00:19

Кои ще са инструкторите  на семинара, че не става ясно от поста?#3 Bobby

Bobby
 • Дао
 • 55 мнения
 • Пол:Мъжки
 • От:София

Публикувано: 18 април 2017 - 18:08

Здравейте,

Инструктор ще бъде ГМ Любомир Йорданов.

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министерството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност). Член на IACSP (Международна асоциация на специалистите по сигурност и антитероризъм).

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 44 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 36 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

Любомир Йорданов е Гранд майстор в Джийт Кун До и 8 дан черен колан по Досе Парес Ескрима/Ескридо.  Представител е на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Гранд майстор Ричард Бустило, на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете и на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.