Към съдържанието


Снимка
- - - - -

Да Дао


  • Please log in to reply
В темата има 341 мнения

#341 Kmeta_

Kmeta_
  • Гости

Публикувано: 08 септември 2009 - 09:54

Пухчо браво за поста и че си отделил толкова време да про4етеш всичко ...нооо последният пост в тази тема е т преди 3 месеза :) А като каза да дойда да гледам .. каде мога да дойда ? Пиши на лс!
1

#342 Morut

Morut

    Нов участник

  • Изпитателен Срок
  • 1 мнения

Публикувано: 17 септември 2013 - 14:08

В днешно време всеки е майстор, всеки е най-великия и най-силния. Първо и най-важно е това, да се уважаваме един друг, в това число до уважаваме чуждото мнение и стил. Моето мнение по темата, макар и стара, което съвсем не натрапвам никому, е следното- Да Дао е рекламирано по един начин, но реално съвсем не е така. А по-конкретно - промотирате, че Да Дао се доближава максимално до реалността. Имате ли правила- имате, наблягате ли над справянето на един практикуващ с 2-3 и повече въоражени противника- надали. Тренирате ли с разновидност от облекла и в различни помещения? Да не говорим, че използвате термини и догатки до традиционните бойни изкуства, от които съм 100% сигурен, че хабер си нямате.

В заключение ще кажа, че истинските майстори са скромни, техните школи и знания не са отворени, съответно всеки един от практикуващите е подбран. Така че, съвета ми към всеки, който е решил да се занимава с бойни изкуства, но се колебае, търсете на място, вижте няколко стила (поне един мек и един твърд) и чак тогава направете своят избор.